De ce astrele predispun dar nu dispun


Spunem că există planete benefice şi planete malefice. Dar atunci, de ce aceeaşi planetă acţionează favorabil asupra unora şi defavorabil asupra altora? E simplu: acela care nu primeşte decât influenţele proaste nu e pregătit să le capteze pe cele bune. În realitate, toate planetele sunt benefice, dar acţiunea lor asupra omului depinde de aura sa.

Dacă în aură se găsesc elemente care nu permit ca influenţele benefice ale unei planete să intre în om, curenţii pe care această planetă îi trimite se alterează, se sparg şi produc efecte nocive. În schimb, dacă aura sa e pură, puternică, toate influenţele, chiar şi cele proaste, devin bune pentru el.

Planetele există si în noi... Omul este o reflectare a cosmosului si prin consecinta toate planetele există în el si se rotesc în jurul soarelui lui interior. Marte, Saturn, Uranus, Pluto considerate malefice , în realitate sunt aşa doar pentru cei care nu rezoneaza cu virtuţile lor. De exemplu, calităţile bune ale lui Marte sunt voinţa, cutezanţa, dorinţa de a învinge dificultăţile, de a atinge scopul fixat; cele rele sunt evident cruzimea, violenţa, nevoia de a distruge. Calităţile bune ale lui Venus sunt bunătatea, farmecul, delicateţea, iar cele rele sunt senzualitatea, frivolitatea, infidelitatea.

În om se vor manifesta aspectele bune sau rele ale planetelor, după cum aura sa este pură sau obstrucţionată de elemente care, prin afinitate, atrag influenţele bune sau rele. Aceste legi sunt valabile pentru toate planetele. Calitatea aurei noastre este cea care atrage virtuţile lui Saturn (răbdarea,stabilitatea, dorinţa de a cunoaşte) sau defectele sale (tristeţea, încăpăţânarea, acrimea), virtuţile lui Jupiter (grandoarea, generozitatea, bunătatea,clemenţa) sau defectele sale (ambiţia, vanitatea,dorinţa de a domina pe alţii, de a-i strivi chiar).

InfluenÅ£ele bune sau rele ale planetelor asupra fiinÅ£e umane nu depind exclusiv de semnul ÅŸi de casa în care ele se află, nici de aspectele care există între ele, ci după gradul de evoluÅ£ie a persoanei. De aceea se spune: “astrele predispun, dar nu dispun”...



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.