Horoscop august 2011



August va fi o luna extrem de intensa iar aerul acesteia va fi plin de confuzie, manie, si nu in ultimul rand, deceptie. Cum Mercur va intra in retrogradare din 2 august, facandu-i opozitie lui Neptun, putem vorbi de o atmosfera nu numai confuza si nesigura dar si plina de viclesuguri si inselatorie. Cuvintele care descriu perfect aceasta influenta astrala  sunt : adevaruri ascunse.

Realitatile dure ascunse acum, vor iesi la iveala abia dupa decembrie 2012. Cele mai vizate vor fi finantele si banii, si cea mai semnificativa catastrofa va fi economia mondiala. Ceea ce s-a intamplat in octombrie 2008, se va repeta din nou, dar mult mai grav in aceasta toamna. Prevad o toamna care va schimba lumea financiara prezenta, intr-un mod brusc si neasteptat.

Planetele Pluton si Uranus , care in aceasta luna vor forma pentru prima oara o cuadratura la mai putin de 1 grad, vor continua sa faca acest aspect de inca 7 ori pana in 2016. Pentru a va face o idee de ceea ce va aduce aceasta colosala energie, luati in considerare Uranus – schimbare, libertate, revolutie, rebeliuni si Pluton, guvernatorul institutiilor monetare mondiale, control si manipulare. Cuadratura este aspectul cel mai provocator si vor mai exista revolte si revolutii care vor grabi sfarsitul multor forme de guvernare si institutii care conduc si controleaza lumea.

Tot in aceasta perioada, Marte va tranzita locul cel mai dificil al zodiacului, iar cuadratura cu Uranus si Saturn , plus opozitia cu Pluton se va materializa in noi activitati teroriste, cutremure, crize politice, escrocherii la nivel inalt, probleme aviatice. Perioada 8 – 11 august va fi una exploziva si extrem de distructiva iar zilele 16, 17 si 18 august mi-as dori sa nu fie zile de soc si teroare. Ultima saptamana din august va continua in aceeasi linie, si vor fi posibile asasinate politice si/sau  schimbari dramatice de regim.

Evident ca luna august nu va fi o luna  placuta, evident ca suflul schimbarii va rasturna multe lucruri si situatii… Partea buna este ca ne va trezi, valul minciunilor va fi dat la o parte si ne va ajuta sa intelegem sensul multor intamplari si evenimente.


- va urma -



Un comentariu:

  1. ce scrie în stele e clar şi se poate citi. ceea ce scrie pe destinul oamenilor e transcendenţa karmei, a influenţelor astrale, în ultimă instanţă cred că e o lecţie pe care trebuie să o depăşim.
    să fim peste, pentru că mai departe de stelele şi galaxiile vizibile e întotdeauna mai mult, mai departe de formă e energia, mai departe de implacabil şi karma e iubirea. şi potenţa creatoare a acesteia, zagăzuită între uitările şi reamintirile din noi.

    mă rog pentru "thy will be done"

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.