Mesajul decodificat al cristalelor



Turmalina neagra

Este piatra îngerului Tadhiel “ Neprihanirea lui Dumnezeu”, cel care l-a împiedicat pe Abraham să-şi sacrifice fiul, Isaac, la porunca lui Dumnezeu. Vocea lui a fost cea care i-a spus „nu-ţi ridica mâna asupra copilului …căci ştiu că eşti temător de Dumnezeu”.


Numerologic, turmalina este  asociată cu numarul maestru 11, considerat ca facand parte din numerele lui Dumnezeu –  numere superioare care se dau sufletelor evoluate ce se afla aici pentru a ajuta omenirea. Turmalina neagra ( numita si schorl) emite o radiatie ocrotitoare si va construi in jurul persoanei ce o foloseste , un cilindru energetic ocrotitor ( va indeparta anxietatea si senzatia de insecuritate), precum o armura compacta, dar nu opaca.

Turmalina neagra respinge sau neutralizeaza influxurile joase, diforme, degradante; fereste de energiile inferioare agresive si de influentele malefice exterioare . Guvernata de Saturn , elimina tendinta la disipare in exterior, la irosirea in fapte si vorbe de prisos, permitand concentrarea energiilor benefice.

Cei slabi de inger sau usor influentabili devin luptatori neinfricati, dedicati unui nobil ideal iar datorita rezonantei cu centrul bazal elimina starile de angoasa si teama . Sufletul celui care poarta o turmalina neagra va experimenta bucuria sobra a libertatii iar povara grijilor va fi spulberata de aspiratia spre permanenta. Confera stabilitate in plan subtil, dar si fizic – este utila celor dezorientati, in sens propriu sau figurat; in dislexie, benefica in suferintele articulare, efect sustinut si de rezonanta sa cu Saturn.

Se spune că turmalina este una dintre Pietrele de origine extraterestră, ea fiind materializată pe Terra de formele superioare de viaţă, pentru a asista umanitatea în tranziţia spre Era Vărsătorului. Ea va forma puntea policromă ce poate fi traversată de spirit, creând un echilibru de forţe ce vor permite legarea diferitelor lumi.



Un comentariu:

  1. Persoana care a alcatuit acest articol are o calitate deosebita a sufletului.Cuvintele sale alcatuiesc o poveste si fraza parca are o melodicitate care picura in ritmul lent in care cad picaturile de apa din pesteri.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.