Piatra zeilor


Lapis-lazuli - piatra zeilor

Daca ai privit macar o data un lazurit, este imposibil ca gandul sa nu te fi dus la limpezimea azurie a unui lac de munte, stropit de scanteierea stelelor, la albastrul intins al oceanului si albastrul sidefiu al scoicilor. Sedus de cantecul irezistibil al sirenelor, sufletul se va contopi cu profunzimea oceanului, dizolvandu-se in linistea albastra a neinceputului.  

Considerat dintotdeauna piatra celor care guverneaza in universul fizic (capete incoronate) ori subtil (zei), lazuritul trezeste simturile si limpezeste mintea, aduce calm, detasare si discernamant, favorizeaza interiorizarea si meditatia, accesul la cunoasterea intuitiva si invataturile sacre. Lazuritul vindeca si alina, avand o actiune tamaduitoare si vitalizanta asupra intregii structuri energetice (spiritual, fizic si psiho-emotional).

In tehnicile de magie alba este utizat pentru a amplifica si focaliza  energia  catre teluri divin integrate, pentru a spori capacitatea de vizualizare creatoare benefica. Lazuritul deschide mintea catre intuitiile sufletului, facilitand dezvoltarea aptitudinilor parapsihice si ridica nivelul general de vibratie (inclusiv al aurei bioenergetice si al aspiratiilor).

La nivelul cel mai inalt, lazuritul faciliteaza comunicarea cu entitatile elevat protectoare, cu ingerul pazitor sau cu ghidul spiritual. Va elimina reziduurile toxice si negative, purificand mintea, trupul si sufletul. Cristalul va imprima gandurilor forta realizatoare (cuvantul se va materializa in fapte, iar faptele prind trup, umpland cu substanta formele virtuale zamislite de minte).  

Lazuritul armonizeaza si dinamizeaza centrul creativitatii superioare si are o actiune benefica , la nivel fizic si subtil , asupra zonei gatului (laringe, faringe, esofag, amigdale). Recomandat in afectiunile pulmonare , armonizeaza activitatea endocrina, metabolismul si imunitatea, purifica si regleaza circulatia sangelui si a limfei, actioneaza benefic asupra timusului si in alergii.

Lazuritul va conferi fiintei, capacitatea de a vedea in perspectiva, dincolo de aparente , de a vedea ansamblul , nu doar particularul. Omul va intelege astfel, legile profunde ale devenirii , respectandu-le si urmandu-le ghidarea … Va deveni propriul sau stapan si al intregului Univers…




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.