Codul Omega

vineri, septembrie 30, 2011

Cele 10 reguli ale Creatiei

Sistemul de operare al vieţii se aplică pentru toti oamenii la fel şi funcţionează pe principii care nu au nevoie de cooperarea noastră. Dar, dacă decideţi să duceţi o viaţă spirituală, în mod conştient, atunci va apare schimbarea. Principiile sistemului de operare, care înseamnă regulile creaţiei, devin personale. In continuare încercăm să arătăm cum putem să aliniem universul cu persoana. 

UNIVERSUL
1. Universul este o oglindă a conştienţei.
PERSONAL
1. Evenimentele din viaţa noastră reflectă cine suntem.
Nimic din aceste afirmaţii nu sună a religie şi nu e implicat nici un vocabular spiritual, dar acest prim principiu este baza pe care să spunem că religia uneşte CREATORUL cu creaţia sa. Deci, lumea fizică oglindeşte o minte, care poartă intenţie şi inteligenţă în fiecare atom.

UNIVERSUL
2. Conştienţa este colectiva, deci, cu toţii o avem dintr-o sursă comună.
PERSONAL
2. Oamenii din viaţa noastră reflectă aspectele noastre.
Când vezi în alţii aspectele tale, de fapt vezi feţele unor tipuri mitice., deci, suntem cu toţii o singură fiinţă umană, care poartă nenumărate măşti. Când sunt date jos aceste măşti, ceea ce rămâne este esenţa, sufletul, scanteia DIVINĂ.

UNIVERSUL
3. Conştienţa se extinde în ea însăşi.
PERSONAL
3. Orice lucru căruia îi dai atenţie va creşte.
În realitatea unică, conştienţa se creează pe sine, ceea ce este acelaşi lucru cu a spune că DUMNEZEU este inăuntrul creaţiei SALE. Nu există nici un loc în afara Creaţiei, în care să nu se afle DUMNEZEU, deci, omniprezenţa înseamnă că, dacă există vreun loc, atunci DUMNEZEU este acolo. Pe când DUMNEZU poate să fie atent la o infinitate de lumi, fiinţele omeneşti îşi folosesc atenţia în mod selectiv. Acordand atenţie, noi adăugăm scanteia creatoare, iar partea aceea din experienţa noastră, pozitivă sau negativă, va creşte, deci, violenţa naşte violenţă, iar iubirea naşte iubire.

UNIVERSUL
4. Conştienţa creează după un proiect sau după un plan.
PERSONAL
4. Nimic nu este la intamplare, viaţa noastră este plină de semne şi simboluri.
Războiul între ştiinţă şi religie este vechi şi aproape epuizat. Religia vede un model în natură ca dovada existenţei unui Creator, iar ştiinţa vede că, în natură, totul este intamplător, ca dovadă a faptului că nu există nici un model. Niciodata nu a existat o cultură bazată pe haos, nici măcar sub-cultura ştiinţei. Conştienţa priveşte Universul şi vede modelul peste tot, chiar dacă spaţiile existente arată dezorganizare şi intamplare. Creierul nostru este programat să perceapă modele, deoarece, pentru a face creierul, a fost nevoie de modele de celule.

UNVERSUL
5. Legile fizice funcţionează eficient şi cu cel mai mic efort.
PERSONAL
5. În orice moment dat, Universul îţi dă cele mai bune rezultate cu putinţă.
Natura iubeşte eficient, lucru care este foarte ciudat, pentru ceva care se presupune că funcţionează la întâmplare. Cheltuiala minimă de energie, este numită legea efortului minim, este aplicabilă şi la om.

UNIVERSUL
6. Formele simple se dezvoltă în forme mai complexe.
PERSONAL
6. Conştienţa noastră lăuntrică evoluează mereu.
Oamenii de ştiinţă acceptă că entropia este inexorabilă, deoarece, entropia este tendinţa energiei să se disipeze. Impulsul evoluţiei este la fel de inexorabil, iar natura a decis să evolueze indiferent ce părere am avea noi despre asta (religioasă sau ştiinţifică).

UNIVERSUL
7. Cunoaşterea cuprinde din ce în ce mai mult din lume.
PERSONAL
7. Direcţia vieţii este dinspre dualitate către unitate.
Observatorul modifică realitatea prin însuşi actul observaţiei (Einstein). Ca urmare, în ciuda unui sentiment larg răspândit de aliniere psihologică, dualitatea omului şi a Naturii se ingustează odată cu fiecare generaţie.

UNIVERSUL
8. Evoluţia dezvoltă trăsături de supravieţuire ce se încadrează perfect în mediu.
PERSONAL
8. Dacă te deschizi faţă de forţa evoluţiei, ea te va purta oriunde vrei să mergi. Adaptarea este un lucru miraculos, deoarece ea se desfăşoară în salturi cuantice. Lumea fizică se adaptează prin salturi creatoare, care au loc la un nivel mai profund, pe care-l putem numi nivelul genetic sau al conştiinţei.

UNIVERSUL
9. Haosul serveşte evoluţia.
PERSONAL
9. Mintea fragmentată nu poate să te ducă la unitate, însă trebuie să o foloseşti ca să ajungi acolo.
Conform ştiinţei, există un echilibru delicat între CREAŢIE şi distrugere, iar acest echilibru este menţinut de miliarde de ani. La nivel personal, nu putem atinge unitatea, atâta vreme cât suntem conduşi de vârtejul gândurilor şi al impulsurilor din capul nostru, dar ne putem folosi mintea ca să-şi găsească propria sursă. Unitatea este scopul ascuns pentru care lucrează evoluţia, folosind mintea fragmentată ca instrument. Precum Cosmosul, suprafaţa minţii pare haotică, însă dedesubt acţionează o mare cantitate de evoluţie.

UNIVERSUL
10. În lumea fizică sunt cuprinse multe niveluri invizibile.
PERSONAL
10. Trăim în mai multe dimensiuni în acelaşi timp, iar aparenţa că suntem prinşi în capcana timpului şi spaţiului este o iluzie.
De bună credinţă, primii pioneri ai fizicii cuantice, inclusiv Einsten, nu a vrut să creeze noi dimensiuni dincolo de timp şi spaţiu, ei au vrut să explice Universul aşa cum apărea el. Religia a susţinut întotdeauna că DUMNEZEU locuieşte într-o lume dincolo de cele cinci simţuri, iar ştiinţa are nevoie de acelaşi tărâm transcendent, pentru a explica cum ar putea nişte particule separate de miliarde de ani lumină, să acţioneze ca şi gemeni în oglindă, cum poate lumina să se comporte atât ca o particulă cât şi ca o undă şi cum pot găurile negre să transfere materia dincolo de strânsoarea gravitaţiei şi a timpului. Existenţa mai multor dimensiuni nu poate fi respinsă, iar la nivelul cel mai simplu, trebuie să fi existat un loc de unde a venit timpul şi spaţiu, în timpul Big Bang-ului şi prin definiţie acest loc nu poate să fie în timp şi spaţiu.


Deepak Chopramiercuri, septembrie 28, 2011

Inainte de SchimbareFaza care precede Schimbarea este provocata in special de campul magnetic al planetei care se deformeaza, apoi dispare si contribuie decisiv la o schimbare extrem de radicala a comportamentului uman. Aceasta perioada dureaza de obicei intre trei luni si doi ani, timp in care asistam la o prabusire a sistemelor sociale. Bursele vor cunoaste o instabilitate fara precedent, populatia civila va incepe sa resimta tot mai puternic nesiguranta, criza alimentelor se va instaura extrem de repede iar guvernele nu mai pot functiona corect.

Se pare ca acum, spre deosebire de trecut cand omenirea a mai trecut prin aceasta experienta, primim un ajutor considerabil din partea Maestrilor Inaltati , care ne ofera importante schimbari de constiinta. Omenirea are sansa acum, ca aceasta perioada extrem de tulbure sa fie una de scurta durata. Tablitele de Smarald arata ca de fiecare data cand ajungem in preajma precesiunii echinoctiilor si cand polii nostri trec prin aceste schimbari, traversam un vid, timp de trei zile si jumatate.

Indigenii din triburile Taos Pueblo, isi sfatuiau populatia ca in acele momente sa ramana in adaposturile lor traditionale, sa acopere ferestrele, sa evite sa priveasca afara si sa se roage. Sa reziste tentatiei de a privi afara pentru ca se vor infricosa…

Din punct de vedere uman aceasta faza este stranie. Cele doua dimensiuni se vor suprapune putin cate putin, vom putea vedea culori pe care nu le-am mai vazut vreodata, materialele care nu se gasesc in natura nu vor putea patrunde in a 4a dimensiune decat prin manifestarea unui camp energetic special iar majoritatea masinariilor nu vor mai  funtiona in perioada Marii Purificari.  

Drunvalo Melchizedekduminică, septembrie 25, 2011

Curcubeul spiritual
Fiecare traitor al acestui Pamant se află într-unul din cele şapte clase evolutive principale, fiecare clasă avand o culoare dominantă. Nivelurile evolutive umane redate sintetic se pot clasifica astfel:

Omul roşu, Clasa întâi: Omul senzaţiilor şi dorinţelor brute, a cărui energie de viaţă este situată sub svadistan. Acest tip de oameni par să se afle la începutul evoluţiei.

Omul portocaliu , Clasa a doua : Omul senzaţiilor, poftelor necenzurate şi sexualităţii debordante, centrat în svadistan. Există şase nuanţe de portocaliu, corespunzând fiecărei petale a chakrei.

Omul galben, Clasa a treia: Omul dorinţelor şi intelectului, amestec specific omului contemporan, inteligent, ambiţios, tenace. În mod normal ar trebui să urmeze un nivel evolutiv corespunzător culorii verde a spectrului solar. Acest nivel însă nu există în prezent datorită intrării în activitate a principiului emanat de Iisus Hristos prin chakra inimii. Nivelul evolutiv "verde" a existat, într-adevăr, până acum 2000 de ani.

Chakra inimii emite culoarea aurie, culoare care este "împrumutată" şi de corpul duh al omului. Astfel, datorită unui principiu microcosmic şi macrocosmic în acelaşi timp, principiu introdus acum 2000 de ani, nu mai există culoarea verde a corpului duh, ci o culoare oarecum compozită, indusă prin chakra iubirii de ceea ce am putea denumi Principiul Iisus Hristos.

Omul auriu, Clasa a patra: Omul căruia începe să-i funcţioneze mentalul superior şi care începe să înţeleagă mecanismele acestei lumi. Omul auriu, situat în clasa a patra, trebuie să străbată 12 trimestre.

Omul albastru, Clasa a cincea, la care, în afara mentalului superior, se dezvoltă aspectul religios, spiritual, al fiinţei umane. Omul albastru trebuie să străbată 16 trimestre. Începând de la acest nivel , omul începe cu adevărat să înţeleagă aspectul divin al lumii, ceea ce însă nu se va întâmpla cu adevărat decât în apropierea ajnei chakra, deci din momentul în care omul trece de nivelul albastru 10 în sus.

Despre nivelurile superioare nu se pot spune prea multe lucruri acum. Se pare că în momentul în care energia de viaţă atinge ajna chakra şi corpul-duh atinge culoarea indigo, omul înţelege cu exactitate de ce a venit în lume. În general, oamenii care trec de
nivelul albastru se retrag în mănăstiri, departe de zgomotele şi pasiunile vieţii.

In afara acestor şapte culori de bază mai exista şi alte tipuri de culori, asupra cărora nu vom zăbovi prea mult, pentru că sunt atipice. Astfel, oamenii aflaţi la primele încarnări poseda la nivelul corpului spiritual culoarea metalului topit, ceea ce înseamnă că nu au încă toate cete patru petale ale muladharei în activitate. Există şi un tip de om maron, om care are în activitate chakra anahata din partea dreaptă, chakra egoismului, om care este unealta entităţilor luciferice în lumea pământească.

Daca am face o statistisca la modul general (cu o marja de eroare destul de mare), o clasificare a oamenilor existenţi la nivelul unui oraş de 1 milion de locuitori, structura ierarhica umană s-ar prezenta în felul următor: oamenii roşii: 8%, oamenii portocalii 28 %, oamenii galbeni peste 50 %, oamenii aurii 6 %, restul fiind alte tipuri superioare. Oamenii maro n-ar atinge nici ei mai mult de 2-3%.


Cristian Ganescu – “Forta contra forta”

joi, septembrie 22, 2011

Forta cuvintelor


Émile Coué a fost timp de aproape 30 de ani farmacist în Troyes (Franţa), totuşi el nu a devenit celebru datorită reţetelor sale, ci datorită unei propoziţii simple, banal de simple: “Zi de zi mă simt din ce în ce mai bine din toate punctele de vedere”.

Cu aceste cuvinte el a tratat mii de pacienţi intr-o clinica gratuita in Nantes, pacienti cu boli considerate incurabile la vremea respectivă, (reumatism, dureri acute de cap, astm, pareze, TBC, bâlbâială, deformări ale tegumentelor datorită TBC-ului, cancer, ulcere etc.), multe dintre ele fiind considerate de medicina alopată incurabile chiar şi astăzi.

“Nici o dată nu am tratat pe nimeni , ci i-am învăţat să se trateze singuri”spunea E.Coue. Miraculosul tratament poate parea copilaresc deoarece tot ceea ce făcea era sa-i puna pe pacienţi să repete in fiecare zi de 20 de ori propoziţia de mai sus înainte de masă şi de încă 20 de ori seara. Cu toate acestea, actele dovedesc în mod incontestabil că pacienţii părăseau clinica vindecati.

Explicatia acestui tratament miraculos este insa banala autosugestie…Daca in viata de zi cu zi am folosi cele doua principii ale Autocontrolului , si anume :
a) Nu ne putem gândi în acelaşi timp decât la un singur lucru
b) Concentrându-ne suficient de puternic asupra unui gând, acesta devine realitate,
vom descoperi puterea extraordinara care exista in fiecare dintre noi.

Cum pe nivelele Alfa şi Beta forţa cuvintelor este mult întărită si daca zi de zi veti folosi frazele  “Zi de zi mă simt din ce în ce mai bine din toate punctele de vedere.” si “Nici o influenţă negativă, nici un gând negativ nu poate pătrunde pe nici unul din nivelele conştientului, subconştientului şi inconştientului meu, nici în Alfa şi nici în Beta” veti ramane surprinsi de forta extraordinara a cuvantului. Scutul protector ce se va forma in jurul vostru va fi unul extrem de puternic iar multe dintre atacurile energetice cu care ne confruntam aproape zilnic , se vor dovedi ineficiente. Succes si perseverenta!  

Dan Seracumarți, septembrie 20, 2011

Ruga miraculoasa

“Când vă rugaţi nu spuneţi cuvinte de prisos ca păgânii, căci Tatăl vostru ştie de ce aveţi nevoie.” - Matei, 6: 5


Intr-o insulă trăiau trei călugări bătrâni. Erau atât de simpli încât singura lor rugăciune era: “Noi suntem trei, voi sunteţi trei, aveţi milă de noi!”. Această rugăciune naivă producea numeroase miracole.

Episcopul din regiune, auzind de cei trei călugări şi de rugăciunea lor inadmisibilă, se hotărî să se ducă să-i înveţe rugăciunile canonice. Ajungând în insulă, episcopul căută să-i facă să înţeleagă că cererea lor adresată Cerului era lipsită de demnitate şi-l învăţă rugăciunile care se făceau obişnuit în biserici, apoi părăsi insula, îmbarcându-se pe vaporul cu care venise.

Puţin timp după plecarea sa, episcopul observă pe dâra făcută de apă în urma vaporului o lumină strălucitoare, iar când această lumină se apropie, nu mică i-a fost mirarea văzându-i pe cei trei călugări alergând pe valurile apei ca să prindă vaporul. “Am uitat minunatele voastre rugăciuni pe care ni le-aţi dat – strigară ei când s-au apropiat de vapor – de aceea ne-am grăbit să vă ajungem ca să ni le mai spuneţi odată!”.

Episcopul, cu un sentiment de teamă şi de respect, le răspunse: “Fraţii mei, puteţi să vă rugaţi şi de aici înainte aşa cum v-aţi rugat în trecut!”.


povestire de Lev Tolstoivineri, septembrie 16, 2011

Pasi spre desavarsirea sufletului

Spre deosebire de energiile planetelor personale care sunt accesibile tuturor si pe care toţi le experimentam de-a lungul vieţii in diferite ipostaze, energiile planetelor transpersonale (Uranus,Neptun, Pluton), sunt foarte greu accesibile. Acestea sunt atat de departe de noi, incat lumina, culoarea şi razele lor se percep extrem de greu si pentru a constientiza vibratiile lor energetice, trebuie desavarsita trecerea prin intermediul octavelor inferioare... adica... saltul in constiinta.

Este un proces dificil, deloc usor, iar primul pas va fi echilibrul celor 5 elemente (Soare- eter, Luna – apa, Venus- pamant, Mercur - aer , Marte – foc) , care va aduce din punct de vedere evolutiv, primele octave superioare ale energiilor yin(Luna) si yang(Soare) respectiv Saturn si Jupiter. Astfel la nivel superior va apare o evoluţie pe verticală, o cultivare pana la maxim a energiei lunare, respectiv solare.

Insă, orice octavă necesită o nouă interferenta in conformitate cu legea lui 3, din care rezultă Uranus, iar acesta generează la nivel superior energia feminina superioara Neptun şi energia masculină superioară, Pluton. Astfel totul se oglindeşte şi “tot ceea ce este sus e şi jos, iar tot ce este jos este şi sus”, după cum spunea Hermes Trismegistus.

Cand există un echilibru intre cele 5 planete de bază ( Soare, Lună, Mercur, Venus, Marte) in om se naşte speranţa si conştientizează ca se poate şi mai bine. Toate aceste prime energii planetare sunt naturale şi este uşor a fi  conştientizate şi manifestate, iar cand lucrul acesta reuseste, va apare speranţa, optimismul (Jupiter) şi omul va conştientiza ca există cu adevarat evoluţie …

Cati dintre noi nu am avut parte de acest proces? Ia ganditi-va… Dumnezeu raspunde şi  da (Jupiter), pentru ca efortul se rasplatateste intotdeauna. Apoi in acest proces al  speranţei, bogăţiei si expansiunii va apare forţa polar opusa data de aceasta evolutie naturala si fireasca, Saturn, care simbolizează contracţia, deznădejdea, incercarea, pesimismul.

Saturn este necesar, caci dupa ce Dumnezeu da omului il şi incearcă… sa vada daca merita ce a primit şi abia dupa ce va trece acest test, va ramane cu darul. Totul depinde de efortul fiecaruia ...

Apoi va urma etapa uraniana, acea etapa in evoluţia omului in care, dupa ce ai primit graţia prin Jupiter, apoi ai dobandit inţelepciunea lui Saturn, urmează să daruiesti si celorlalti roadele muncii tale, devenind un releu prin care se manifestă voinţa divină. La acest nivel Uranus ne va face să percepem majoritatea experienţelor prin prisma minţii, a energiilor mentale şi inspiraţiilor avute.  

Evident testul urmator va cere sa renunţi la cunoaştere, caci aşa cum spune tradiţia taoistă “Doar atunci ştim ceva cu adevarat cand nu ştim nimic”, si va fi posibil doar vei renunta la cunoastere in favoarea trairilor şi idealului spiritual. Etapa neptuniana ne va revela puterea iertării şi a compasiunii, a iubirii necondiţionate.  

Atunci cand vom fi conştienţi de idealul nostru spiritual, ni s-a revelat misiunea spirituală a acestei vieţi şi va urma o etapa superioară susţinută de ceea ce spunea Iisus “ Puteţi fi asemeni mie “. Dizolvarea morţii si a nasterii apare atunci cand vointa noastră se contopeste cu voinţa divina. Nu intamplător Pluton este zeul morţii, Hades, cel care veghează achitării datoriilor lumeşti în corespondenţa cu judecata de apoi, pentru că numai la acest nivel avem dreptul de a judeca, fiincă judecata noastră este de fapt judecata divină, fiincă eul propriu a fost dizolvat în faţa voinţei divine.

Stapanind moartea ne sustragem ciclului reincarnarilor, insa in armonie cu voia divina putem reveni pentru a-i ajuta si pe altii sa evolueze, putem sa revenim la Soare sa ne naştem din nou, evident pe un alt nivel. Pluton este simbolul ocult al “magicianului”, cel care dezvaluie adevarata realitate a existenţei sau jocului divin. El este responsabil de procesele tainice ale transmutării şi sublimării sau alchimizării interioare din natura terestra sau umana. Pluton este energia motor a evoluţiei, adică “ nimic nu moare, totul se transformă “.marți, septembrie 13, 2011

Elenin versus Ele


La anul de gratie 1998, prea minunata industrie a filmului american, scoate pe piata productia “ Deep Impact”. Scenariul, coincidenta sau nu… aduce in prim plan o poveste legata de impactul nimicitor care ar urma sa aiba loc in urma lovirii Pamantului de catre cometa Elle. Si hai sa vedem impreuna ciudatele similitudini cu ceea ce se intampla acum, la anul de gratie 2011, cand internetul este asaltat din toate partile de iminenta trecere a periculoasei sau nu, cometa Elenin.

In film, cometa Elle , titulatura care pare a acoperi un mesaj subliminal (Extinction Level Event) are un nume ciudat de asemanator cu Elenin, cel care descopera primul aceasta cometa este numit Leo (Elijah Woods) iarasi ciudat de asemanator cu Leo..nid Elenin, presedintele?... ati ghicit… este de culoare.

Deasemenea, filmul vorbeste despre un nou tip de racheta care foloseste un reactor nuclear, racheta numita de “scenarist” …ORION. Poate stiti sau nu, dar NASA a testat deja un asemenea tip de racheta (ARES) care are ca misiune inlesnirea calatoriilor spre planeta Marte iar exact acest tip de misiune este numit …ORION.

Coincidente sau nu, aceste similitudini ma duc cu gandul la vorbele gen.dr. Emil Strainu care spunea: “Actuala inflatie de literatura si filme SF, face parte dintr-un proces rulat la scara planetara prin care se urmareste pregatirea omenirii pentru evenimente viitoare…”. Sa asteptam deci, derularea evenimentelor cu optimism… pentru ca nu-i asa?.. in film cometa Ele nu loveste Pamantul!!! :)duminică, septembrie 11, 2011

Karma in iubireConform principiului universal karmic, in iubire ca si in razboi … nu este permis chiar totul. Nu poti sa uratesti, sa mutilezi sau sa provoci suferinta in alte suflete fara sa inveti lectia suferintei la randul tau. Iubirea este cel mai important canal karmic al umanitatii iar bunul si raul din relatiile tale anterioare de iubire vor avea repercusiuni in prezent.

Nu poti sa arunci o piatra intr-o apa fara sa creezi valuri. In functie de viteza cu care ai aruncat piatra, in functie de dimensiunea pietrei, in functie de punctul pe care ai vrut sa-l lovesti, valurile se propaga. Chiar daca ti-ai dori, nu poti sa mai intervii cu nimic in procesul de propagare al valurilor.

Nu poti sa faci rau unei alte fiinte umane fara sa inveti sa faci si bine. Nu poti sa treci prin foc si sabie sentimentele unei persoane, fara ca sentimentele tale sa nu treaca prin purgatoriu la un moment dat. Nu poti sa distrugi un suflet fara sa inveti ca trebuie sa-l ocrotesti…Nu poti sa produci suferinta fara sa nu intelegi ce inseamna, experimentand-o la randul tau.

Karma negativa in iubire (si nu numai!) nu va insemna neaparat un blestem. Uneori suferintele cauzate de iubire sunt menite sa ajute la evolutia si progresul spiritual al persoanei care sufera, chiar daca aceasta nu o constientizeaza. In legea universala a karmei totul este atat de simplu pe cat pare. Iar daca nimic nu se intampla in aceasta viata, atunci in cealalta …


Joseph Ghabijoi, septembrie 08, 2011

Inexplicabilul fenomen OZN
Se intampla pe 9 noiembrie 1965 , cand sud-estul Canadei si mai multe state din nord-estul Statelor Unite au fost cufundate intr-o bezna totala, urmarea unei pene de curent memorabile. Incepand cu ora 23:28, aceasta pana paralizeaza centralele electrice si uzinele producatoare de caldura de pe mai mult de 200 de mii de kilometri patrati, afectand aproximativ 309 milioane de persoane.

Urmarea a fost teribila… O ingramadeala groaznica pe strazi, masini ramase in pana, fara posibilitatea de a alimenta, mii de persoane ramase in ascensoare, alte mii in masinile lor si  800.000 de oameni ramasi in statiile si metrourile oraselor afectate.

Cauza nu a fost elucidata nici pana in ziua de astazi. Cert este doar faptul ca incidentul a coincis cu unul dintre cele mai mari valuri de observatii OZN din Statele Unite… Zeci de OZN-uri trecand la mare sau mica altitudine, clipind din luminile multicolore de la bord, sfidau intreaga tehnologie a secolului XX. Peste tot locuitori ingroziti priveau inspaimantati aceste evolutii aeriene care incalcau orice legi ale fizicii…

In urma tuturor acestor evenimente inexplicabile, comunicatul sec al oficialitatilor in privinta penei de curent a fost  : ruptura unui releu . Nimic despre faptul ca pana a disparut fara motiv, la fel cum a si aparut… si exact cat a durat evolutia ciudatelor aeronave venite din adancurile Universului ..!!

A fost una dintre cele mai grandioase demostratii facute vreodata de aceste obiecte zburatoare neidentificate ... Si… poate nu multi mai stiu ca in acea noapte, conform afirmatiilor celebrului ziarist Frank Edwards, au disparut, pentru totdeauna, un milion de americani !!!     


fragment vol.“Fenomenul OZN si serviciile secrete”
                    - Gen.Dr. Emil Strainu

marți, septembrie 06, 2011

Cine este sufletul tau pereche?
Nivelul 1 ( imaginea ta reflectata)

Sufletele pereche de acest tip pot veni de-a lungul existentei tale intr-un mod neasteptat, ciudat, rapid si rascolitor. Situatiile, evenimentele si intamplarile din viata noastra incep sa se schimbe pentru a inlesni momentul intalnirii celor doua suflete pereche. Acest nivel este unul dintre cele mai puternice si intense nivele ale sufletelor pereche. Dorintele, interesele si asteptarile pe care cele doua persoane le au in viata sunt de multe ori identice sau foarte asemanatoare.

La acest nivel, cele doua persoane vor observa ca simt si gandesc la fel, in multe dintre cazuri una dintre acestea fiind capabila chiar sa continue o fraza din punctul in care cealalta a intrerupt-o. Fiecare din cele doua suflete este o oglinda, o oglinda in care fiecare, isi vede propria reflexie. Cei doi se afla pe aceeasi lungime de unda si isi accepta firesc, cu iubire, cu vulnerabilitatile si punctele lor forte.


Nivelul 2 (sufletul pereche sustinator)

- Daca te vei uita cu atentie in jurul tau, vei observa ca astfel de suflete pereche sunt peste tot. Uita-te bine la oamenii care te inconjoara, uita-te la acele persoane care ti-au fost alaturi in momentele grele, cruciale, la acele persoane care te-au calauzit in situatiile “de viata si de moarte”, la acele persoane care te-au ajutat chiar atunci cand a fost nevoie, care ti-au luat din povara de pe umeri sau din suflet.

Poate ca la acest nivel, gestul sufletelor pereche poate parea infim si deloc spectaculos, insa este gestul menit sa-ti asigure suportul moral, spiritual sau chiar fizic de care ai nevoie in momentul respectiv. Chiar daca constientizam sau nu pe moment, aceste suflete pereche aduc linistea, confortul in viata noastra, aduc un strop de bine, frumos sau speranta intr-un moment in care paream pierduti, intr-un moment in care aveam o nevoie astringenta de sustinere si ocrotire.

Sprijinul poate veni din partea unor persoane la care nu ne-am fi asteptat. Ajutorul acestui suflet pereche, chiar daca concret, este total dezinteresat. Afectiunea sa este una neconditionata.


Nivelul 3 (sufletul pereche pazitor)


– Intalnim astfel de suflete pereche de mai multe ori in viata, in situatii care pot parea ciudate, in locuri la care nu ne-am fi asteptat sau in momente in care ne-am fi asteptat mai putin. Le-am putea la fel de bine numi “ingerii nostri pazitori”.


Aceste suflete pereche nu stau un timp indelungat in viata noastra, iar intalnirile cu ele sunt temporare sau de scurta durata. Scopul lor este sa ne ajute, sa ne ghideze sau sa ne indrume pe drumul nostru si sa paseasca in continuare pe drumul lor. Intalnirea cu un astfel de suflet pereche poate avea loc oriunde, in timp ce stai pierdut in ganduri pe o banca, in timp ce meditezi la lucrurile care s-au intamplat in viata ta, in timp ce te afli in cautarea unui nou loc de munca, in timp ce mergi in drum spre serviciu, etc.


Astfel de intalniri nu au intensitatea primului nivel al sufletelor pereche, insa sunt revelatorii, mai ales din punct de vedere spiritual. Intersectarea drumurilor voastre are loc pe neasteptate, iar senzatia pe care o ai fata de aceasta persoana este de recunostinta si gratitudine. Sufletul tau pazitor iti influenteaza destinul, chiar daca nu neaparat intr-un mod concret, palpabil. Iti poate schimba insa perceptia asupra vietii, te poate ajuta sa te refaci dupa ce te-ai confruntat cu pericolul…


Joseph Ghabiluni, septembrie 05, 2011

Horoscop septembrie 2011Balanta
Septembrie va aduce Balantelor oportunitati de afaceri deloc de neglijat. Cum in viata lucrurile greu de atins sunt cu atat mai mult apreciate  si pretuite , asteptati-va la mai multe piedici in procesul de finalizare a planurilor si proiectelor din acest domeniu. Cu incapatanare ( in sensul bun) , vointa ferma si determinare,  rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Scorpion
Problemele relationale cu care s-au confruntat Scorpionii pana acum, se vor rezolva in aceasta luna. Adevarul va vindeca multe rani si nu putini vor fi aceia care vor constata si o schimbare de directie a vietii personale.

Sagetator
Sagetatorii se vor confrunta cu probleme emotionale destul de profunde si va depinde doar de ei ca limitarea sau chiar rezolvarea acestora sa se intample in aceasta perioada. Configuratiile astrale va ajuta in acest sens, va mai trebuie doar vointa!!

Capricorn
Furia, mania si impulsivitatea nu vor ajuta niciodata la constructia unei  relatii. Este cazul sa va asezati la o discutie serioasa cu voi insiva si sa decideti ce doriti. Fara incercarea de intelegere a partenerei/partenerului nu veti ajunge nicaieri…

Varsator
Sectorul muncii si profesiei va incepe sa puna probleme multor Varsatori in aceasta luna. Mai multa atentie la ceea ce spuneti si cui, pentru a evita motive de mare ingrijorare.

Pesti
Relatiile de orice tip din aceasta perioada, trebuiesc neaparat clarificate de Pesti. Aceasta nevoie se va impune in mod imperios si solutiile gasite acum se vor dovedi remedii miraculoase . Incepand cu sfarsitul acestei luni ,  pentru Pesti se va instala mult mai multa liniste si siguranta   vis-a-vis   de abordarea si modul de  tratare al relatiilor de orice fel .sâmbătă, septembrie 03, 2011

Horoscop septembrie 2011

Berbec
Problemele casnice si familiale vor provoca Berbecii la o mai atenta cercetare si intelegere in solutionarea acestora. Cerul le va mangaia sufletul, aducandu-le rezolvarea/vindecarea unei probleme din trecut.

Taur
Se pare ca Taurii sunt hotarati sa schimbe ceva in viata lor, incepand din aceasta luna. Ideile sau propunerile aparute acum, le vor schimba curand modul de viata iar pe termen mediu vor fi surprinsi de ceea ce le rezerva destinul.

Gemeni
O noua achizitie ar putea deveni motiv de ingrijorare in viitor... iar casa sau alt tip de proprietate sunt profund lovite de configuratii planetare nefavorabile. Probleme majore legate de acestea le vor da Gemenilor destule batai de cap!

Rac
Cata energie primesc in dar Racii! Atentie totusi la modul in care o administrati… Tendinta spre graba, spre impulsivitate poate periclita rezultatul mai multor proiecte. Deciziile  in mod special, sunt vizate de acest aspect. Precautie, rabdare si calm. Daca aceste trei conditii vor fi indeplinite, rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Leu
Descoperirile neasteptate, vor aduce Leilor in aceasta luna , o seama de griji si… nu putin stress. Imbucurator este ca decizia luata in urma acestor dezvaluiri/descoperiri, se va dovedi una extrem de buna pentru perioada urmatoare. Realizari importante sunt doar la un colt ... Curaj!

Fecioara
Pentru Fecioare, prietenii pot deveni o sursa de stres emotional. Este cazul ca Fecioarele sa puna piciorul in prag si sa stabileasca clar anumite limite.joi, septembrie 01, 2011

Horoscop septembrie 2011 – previziuni generaleSeptembrie… Privind la aspectele ce se vor configura in aceasta luna, as putea spune ca septembrie va fi perioada de timp ce va intra in memoria colectiva ca perioada de sfarsit dar si de nou inceput…

Configuratiile facute de Neptun ( petrol, fanatism religios) si Marte ( violente, agitatie, atacuri personale si sociale, incendii, accidente), ma fac sa cred ca ce tine de petrol in toate aspectele sale, va incepe sa fie nu numai motiv de ingrijorare la nivel global dar si motiv de prabusire a multor economii ( proces ce se va definitiva complet intr-un an de zile). Vom asista la o crestere fara precedent a pretului petrolului, lucru care va insemna inceputul sfarsitului unei economii bazata pe acest tip de energie.

Cum avem in aceasta perioada si un Jupiter retrograd, semnele sunt clare si contributia acestei planete la mersul greoi al economiei isi va spune cuvantul. In plus, cu Marte punctul focal al unui yod intre Neptun si Pluto se pare ca avem toate conditiile de aparitie a unor evenimente extrem de dificile si agitate, dar care vor fi doar un mijloc pentru atingerea unui scop. Iar scopul va fi transformarea si constientizarea nevoi unui nou inceput necesar creşterii economice viitoare. Si se pare ca cerul pentru toata perioada lunii septembrie, formeaza acest aspect declansator…

Vom avea astfel, trei yoduri majore ( Marte, Saturn si Neptun, Neptun, Jupiter şi Saturn ,  Neptun, Pluto şi Marte), toate trei instigand la producerea unor evenimente extrem de importante. Unul dintre ele ( cel mai acut), se va forma in jurul datei de 27 septembrie si va tine pana spre sfarsitul lunii implicand planeta Neptun. Cu Neptun guvernator de apa, am putea asista la evenimente grave precum poluarea apei, furtuni extreme, explozii ale fundamentalismului religios dar sa nu uitam ca implicarea acestei planete ar putea insemna si o regandire a utilizarii petrolului ca sursa de energie la nivel global.

Si de parca toate acestea nu erau suficiente, avem un Uranus, planeta schimbarilor bruste, a neprevazutului ce se va opune Soarelui, lui Mercur, Venus şi Saturn. Deci, schimbari neasteptate, proteste si rebeliuni, iar toate acestea vor fi contributii la un viitor colaps.

Vom asista in scurt timp la o dorinta a factorilor de decizie( exprimata public sau nu) de trecere spre folosinta a gazului natural. Multi vor realiza acum motivele unor actiuni recente ( vezi batalia pemtru Libia !) sau mai putin recente ( South Stream!). Trecerea spre folosinta la alte surse de energie (gaze naturale, energie solara), nu va fi una lina… ba chiar dimpotriva. Dar despre toate acestea la timpul lor!

Ce ar mai trebui sa mentionez ar fi perioada din jurul datei de 9 septembrie cand putem asista la o crestere a pretului gazelor naturale( vai de noi!!) pe plan mondial, 17 septembrie ( plus/minus 2-3 zile) o criza a petrolului venita la pachet cu probleme pentru  multe state si un derapaj puternic al pietelor de capital. Sa nu uit de Luna Noua de la sfarsitul acestei luni,  care va crea instabilitate si dizarmonie, teama si din pacate manifestari violente a fanatismului religios.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes