Cine este sufletul tau pereche?




Nivelul 1 ( imaginea ta reflectata)

Sufletele pereche de acest tip pot veni de-a lungul existentei tale intr-un mod neasteptat, ciudat, rapid si rascolitor. Situatiile, evenimentele si intamplarile din viata noastra incep sa se schimbe pentru a inlesni momentul intalnirii celor doua suflete pereche. Acest nivel este unul dintre cele mai puternice si intense nivele ale sufletelor pereche. Dorintele, interesele si asteptarile pe care cele doua persoane le au in viata sunt de multe ori identice sau foarte asemanatoare.

La acest nivel, cele doua persoane vor observa ca simt si gandesc la fel, in multe dintre cazuri una dintre acestea fiind capabila chiar sa continue o fraza din punctul in care cealalta a intrerupt-o. Fiecare din cele doua suflete este o oglinda, o oglinda in care fiecare, isi vede propria reflexie. Cei doi se afla pe aceeasi lungime de unda si isi accepta firesc, cu iubire, cu vulnerabilitatile si punctele lor forte.


Nivelul 2 (sufletul pereche sustinator)

- Daca te vei uita cu atentie in jurul tau, vei observa ca astfel de suflete pereche sunt peste tot. Uita-te bine la oamenii care te inconjoara, uita-te la acele persoane care ti-au fost alaturi in momentele grele, cruciale, la acele persoane care te-au calauzit in situatiile “de viata si de moarte”, la acele persoane care te-au ajutat chiar atunci cand a fost nevoie, care ti-au luat din povara de pe umeri sau din suflet.

Poate ca la acest nivel, gestul sufletelor pereche poate parea infim si deloc spectaculos, insa este gestul menit sa-ti asigure suportul moral, spiritual sau chiar fizic de care ai nevoie in momentul respectiv. Chiar daca constientizam sau nu pe moment, aceste suflete pereche aduc linistea, confortul in viata noastra, aduc un strop de bine, frumos sau speranta intr-un moment in care paream pierduti, intr-un moment in care aveam o nevoie astringenta de sustinere si ocrotire.

Sprijinul poate veni din partea unor persoane la care nu ne-am fi asteptat. Ajutorul acestui suflet pereche, chiar daca concret, este total dezinteresat. Afectiunea sa este una neconditionata.


Nivelul 3 (sufletul pereche pazitor)


– Intalnim astfel de suflete pereche de mai multe ori in viata, in situatii care pot parea ciudate, in locuri la care nu ne-am fi asteptat sau in momente in care ne-am fi asteptat mai putin. Le-am putea la fel de bine numi “ingerii nostri pazitori”.


Aceste suflete pereche nu stau un timp indelungat in viata noastra, iar intalnirile cu ele sunt temporare sau de scurta durata. Scopul lor este sa ne ajute, sa ne ghideze sau sa ne indrume pe drumul nostru si sa paseasca in continuare pe drumul lor. Intalnirea cu un astfel de suflet pereche poate avea loc oriunde, in timp ce stai pierdut in ganduri pe o banca, in timp ce meditezi la lucrurile care s-au intamplat in viata ta, in timp ce te afli in cautarea unui nou loc de munca, in timp ce mergi in drum spre serviciu, etc.


Astfel de intalniri nu au intensitatea primului nivel al sufletelor pereche, insa sunt revelatorii, mai ales din punct de vedere spiritual. Intersectarea drumurilor voastre are loc pe neasteptate, iar senzatia pe care o ai fata de aceasta persoana este de recunostinta si gratitudine. Sufletul tau pazitor iti influenteaza destinul, chiar daca nu neaparat intr-un mod concret, palpabil. Iti poate schimba insa perceptia asupra vietii, te poate ajuta sa te refaci dupa ce te-ai confruntat cu pericolul…


Joseph Ghabi



Un comentariu:

Un produs Blogger.