Curcubeul spiritual




Fiecare traitor al acestui Pamant se află într-unul din cele şapte clase evolutive principale, fiecare clasă avand o culoare dominantă. Nivelurile evolutive umane redate sintetic se pot clasifica astfel:

Omul roşu, Clasa întâi: Omul senzaţiilor şi dorinţelor brute, a cărui energie de viaţă este situată sub svadistan. Acest tip de oameni par să se afle la începutul evoluţiei.

Omul portocaliu , Clasa a doua : Omul senzaÅ£iilor, poftelor necenzurate ÅŸi sexualităţii debordante, centrat în svadistan. Există ÅŸase nuanÅ£e de portocaliu, corespunzând fiecărei petale a chakrei.

Omul galben, Clasa a treia: Omul dorinţelor şi intelectului, amestec specific omului contemporan, inteligent, ambiţios, tenace. În mod normal ar trebui să urmeze un nivel evolutiv corespunzător culorii verde a spectrului solar. Acest nivel însă nu există în prezent datorită intrării în activitate a principiului emanat de Iisus Hristos prin chakra inimii. Nivelul evolutiv "verde" a existat, într-adevăr, până acum 2000 de ani.

Chakra inimii emite culoarea aurie, culoare care este "împrumutată" şi de corpul duh al omului. Astfel, datorită unui principiu microcosmic şi macrocosmic în acelaşi timp, principiu introdus acum 2000 de ani, nu mai există culoarea verde a corpului duh, ci o culoare oarecum compozită, indusă prin chakra iubirii de ceea ce am putea denumi Principiul Iisus Hristos.

Omul auriu, Clasa a patra: Omul căruia începe să-i funcţioneze mentalul superior şi care începe să înţeleagă mecanismele acestei lumi. Omul auriu, situat în clasa a patra, trebuie să străbată 12 trimestre.

Omul albastru, Clasa a cincea, la care, în afara mentalului superior, se dezvoltă aspectul religios, spiritual, al fiinţei umane. Omul albastru trebuie să străbată 16 trimestre. Începând de la acest nivel , omul începe cu adevărat să înţeleagă aspectul divin al lumii, ceea ce însă nu se va întâmpla cu adevărat decât în apropierea ajnei chakra, deci din momentul în care omul trece de nivelul albastru 10 în sus.

Despre nivelurile superioare nu se pot spune prea multe lucruri acum. Se pare că în momentul în care energia de viaţă atinge ajna chakra şi corpul-duh atinge culoarea indigo, omul înţelege cu exactitate de ce a venit în lume. În general, oamenii care trec de
nivelul albastru se retrag în mănăstiri, departe de zgomotele şi pasiunile vieţii.

In afara acestor şapte culori de bază mai exista şi alte tipuri de culori, asupra cărora nu vom zăbovi prea mult, pentru că sunt atipice. Astfel, oamenii aflaţi la primele încarnări poseda la nivelul corpului spiritual culoarea metalului topit, ceea ce înseamnă că nu au încă toate cete patru petale ale muladharei în activitate. Există şi un tip de om maron, om care are în activitate chakra anahata din partea dreaptă, chakra egoismului, om care este unealta entităţilor luciferice în lumea pământească.

Daca am face o statistisca la modul general (cu o marja de eroare destul de mare), o clasificare a oamenilor existenţi la nivelul unui oraş de 1 milion de locuitori, structura ierarhica umană s-ar prezenta în felul următor: oamenii roşii: 8%, oamenii portocalii 28 %, oamenii galbeni peste 50 %, oamenii aurii 6 %, restul fiind alte tipuri superioare. Oamenii maro n-ar atinge nici ei mai mult de 2-3%.


Cristian Ganescu – “Forta contra forta”

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.