Horoscop septembrie 2011 – previziuni generale



Septembrie… Privind la aspectele ce se vor configura in aceasta luna, as putea spune ca septembrie va fi perioada de timp ce va intra in memoria colectiva ca perioada de sfarsit dar si de nou inceput…

Configuratiile facute de Neptun ( petrol, fanatism religios) si Marte ( violente, agitatie, atacuri personale si sociale, incendii, accidente), ma fac sa cred ca ce tine de petrol in toate aspectele sale, va incepe sa fie nu numai motiv de ingrijorare la nivel global dar si motiv de prabusire a multor economii ( proces ce se va definitiva complet intr-un an de zile). Vom asista la o crestere fara precedent a pretului petrolului, lucru care va insemna inceputul sfarsitului unei economii bazata pe acest tip de energie.

Cum avem in aceasta perioada si un Jupiter retrograd, semnele sunt clare si contributia acestei planete la mersul greoi al economiei isi va spune cuvantul. In plus, cu Marte punctul focal al unui yod intre Neptun si Pluto se pare ca avem toate conditiile de aparitie a unor evenimente extrem de dificile si agitate, dar care vor fi doar un mijloc pentru atingerea unui scop. Iar scopul va fi transformarea si constientizarea nevoi unui nou inceput necesar creşterii economice viitoare. Si se pare ca cerul pentru toata perioada lunii septembrie, formeaza acest aspect declansator…

Vom avea astfel, trei yoduri majore ( Marte, Saturn si Neptun, Neptun, Jupiter şi Saturn ,  Neptun, Pluto şi Marte), toate trei instigand la producerea unor evenimente extrem de importante. Unul dintre ele ( cel mai acut), se va forma in jurul datei de 27 septembrie si va tine pana spre sfarsitul lunii implicand planeta Neptun. Cu Neptun guvernator de apa, am putea asista la evenimente grave precum poluarea apei, furtuni extreme, explozii ale fundamentalismului religios dar sa nu uitam ca implicarea acestei planete ar putea insemna si o regandire a utilizarii petrolului ca sursa de energie la nivel global.

Si de parca toate acestea nu erau suficiente, avem un Uranus, planeta schimbarilor bruste, a neprevazutului ce se va opune Soarelui, lui Mercur, Venus şi Saturn. Deci, schimbari neasteptate, proteste si rebeliuni, iar toate acestea vor fi contributii la un viitor colaps.

Vom asista in scurt timp la o dorinta a factorilor de decizie( exprimata public sau nu) de trecere spre folosinta a gazului natural. Multi vor realiza acum motivele unor actiuni recente ( vezi batalia pemtru Libia !) sau mai putin recente ( South Stream!). Trecerea spre folosinta la alte surse de energie (gaze naturale, energie solara), nu va fi una lina… ba chiar dimpotriva. Dar despre toate acestea la timpul lor!

Ce ar mai trebui sa mentionez ar fi perioada din jurul datei de 9 septembrie cand putem asista la o crestere a pretului gazelor naturale( vai de noi!!) pe plan mondial, 17 septembrie ( plus/minus 2-3 zile) o criza a petrolului venita la pachet cu probleme pentru  multe state si un derapaj puternic al pietelor de capital. Sa nu uit de Luna Noua de la sfarsitul acestei luni,  care va crea instabilitate si dizarmonie, teama si din pacate manifestari violente a fanatismului religios.



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.