Horoscop septembrie 2011





Berbec
Problemele casnice si familiale vor provoca Berbecii la o mai atenta cercetare si intelegere in solutionarea acestora. Cerul le va mangaia sufletul, aducandu-le rezolvarea/vindecarea unei probleme din trecut.

Taur
Se pare ca Taurii sunt hotarati sa schimbe ceva in viata lor, incepand din aceasta luna. Ideile sau propunerile aparute acum, le vor schimba curand modul de viata iar pe termen mediu vor fi surprinsi de ceea ce le rezerva destinul.

Gemeni
O noua achizitie ar putea deveni motiv de ingrijorare in viitor... iar casa sau alt tip de proprietate sunt profund lovite de configuratii planetare nefavorabile. Probleme majore legate de acestea le vor da Gemenilor destule batai de cap!

Rac
Cata energie primesc in dar Racii! Atentie totusi la modul in care o administrati… Tendinta spre graba, spre impulsivitate poate periclita rezultatul mai multor proiecte. Deciziile  in mod special, sunt vizate de acest aspect. Precautie, rabdare si calm. Daca aceste trei conditii vor fi indeplinite, rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Leu
Descoperirile neasteptate, vor aduce Leilor in aceasta luna , o seama de griji si… nu putin stress. Imbucurator este ca decizia luata in urma acestor dezvaluiri/descoperiri, se va dovedi una extrem de buna pentru perioada urmatoare. Realizari importante sunt doar la un colt ... Curaj!

Fecioara
Pentru Fecioare, prietenii pot deveni o sursa de stres emotional. Este cazul ca Fecioarele sa puna piciorul in prag si sa stabileasca clar anumite limite.



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.