Horoscop septembrie 2011



Balanta
Septembrie va aduce Balantelor oportunitati de afaceri deloc de neglijat. Cum in viata lucrurile greu de atins sunt cu atat mai mult apreciate  si pretuite , asteptati-va la mai multe piedici in procesul de finalizare a planurilor si proiectelor din acest domeniu. Cu incapatanare ( in sensul bun) , vointa ferma si determinare,  rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Scorpion
Problemele relationale cu care s-au confruntat Scorpionii pana acum, se vor rezolva in aceasta luna. Adevarul va vindeca multe rani si nu putini vor fi aceia care vor constata si o schimbare de directie a vietii personale.

Sagetator
Sagetatorii se vor confrunta cu probleme emotionale destul de profunde si va depinde doar de ei ca limitarea sau chiar rezolvarea acestora sa se intample in aceasta perioada. Configuratiile astrale va ajuta in acest sens, va mai trebuie doar vointa!!

Capricorn
Furia, mania si impulsivitatea nu vor ajuta niciodata la constructia unei  relatii. Este cazul sa va asezati la o discutie serioasa cu voi insiva si sa decideti ce doriti. Fara incercarea de intelegere a partenerei/partenerului nu veti ajunge nicaieri…

Varsator
Sectorul muncii si profesiei va incepe sa puna probleme multor Varsatori in aceasta luna. Mai multa atentie la ceea ce spuneti si cui, pentru a evita motive de mare ingrijorare.

Pesti
Relatiile de orice tip din aceasta perioada, trebuiesc neaparat clarificate de Pesti. Aceasta nevoie se va impune in mod imperios si solutiile gasite acum se vor dovedi remedii miraculoase . Incepand cu sfarsitul acestei luni ,  pentru Pesti se va instala mult mai multa liniste si siguranta   vis-a-vis   de abordarea si modul de  tratare al relatiilor de orice fel .



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.