Inainte de Schimbare



Faza care precede Schimbarea este provocata in special de campul magnetic al planetei care se deformeaza, apoi dispare si contribuie decisiv la o schimbare extrem de radicala a comportamentului uman. Aceasta perioada dureaza de obicei intre trei luni si doi ani, timp in care asistam la o prabusire a sistemelor sociale. Bursele vor cunoaste o instabilitate fara precedent, populatia civila va incepe sa resimta tot mai puternic nesiguranta, criza alimentelor se va instaura extrem de repede iar guvernele nu mai pot functiona corect.

Se pare ca acum, spre deosebire de trecut cand omenirea a mai trecut prin aceasta experienta, primim un ajutor considerabil din partea Maestrilor Inaltati , care ne ofera importante schimbari de constiinta. Omenirea are sansa acum, ca aceasta perioada extrem de tulbure sa fie una de scurta durata. Tablitele de Smarald arata ca de fiecare data cand ajungem in preajma precesiunii echinoctiilor si cand polii nostri trec prin aceste schimbari, traversam un vid, timp de trei zile si jumatate.

Indigenii din triburile Taos Pueblo, isi sfatuiau populatia ca in acele momente sa ramana in adaposturile lor traditionale, sa acopere ferestrele, sa evite sa priveasca afara si sa se roage. Sa reziste tentatiei de a privi afara pentru ca se vor infricosa…

Din punct de vedere uman aceasta faza este stranie. Cele doua dimensiuni se vor suprapune putin cate putin, vom putea vedea culori pe care nu le-am mai vazut vreodata, materialele care nu se gasesc in natura nu vor putea patrunde in a 4a dimensiune decat prin manifestarea unui camp energetic special iar majoritatea masinariilor nu vor mai  funtiona in perioada Marii Purificari.  

Drunvalo Melchizedek



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.