Inexplicabilul fenomen OZN




Se intampla pe 9 noiembrie 1965 , cand sud-estul Canadei si mai multe state din nord-estul Statelor Unite au fost cufundate intr-o bezna totala, urmarea unei pene de curent memorabile. Incepand cu ora 23:28, aceasta pana paralizeaza centralele electrice si uzinele producatoare de caldura de pe mai mult de 200 de mii de kilometri patrati, afectand aproximativ 309 milioane de persoane.

Urmarea a fost teribila… O ingramadeala groaznica pe strazi, masini ramase in pana, fara posibilitatea de a alimenta, mii de persoane ramase in ascensoare, alte mii in masinile lor si  800.000 de oameni ramasi in statiile si metrourile oraselor afectate.

Cauza nu a fost elucidata nici pana in ziua de astazi. Cert este doar faptul ca incidentul a coincis cu unul dintre cele mai mari valuri de observatii OZN din Statele Unite… Zeci de OZN-uri trecand la mare sau mica altitudine, clipind din luminile multicolore de la bord, sfidau intreaga tehnologie a secolului XX. Peste tot locuitori ingroziti priveau inspaimantati aceste evolutii aeriene care incalcau orice legi ale fizicii…

In urma tuturor acestor evenimente inexplicabile, comunicatul sec al oficialitatilor in privinta penei de curent a fost  : ruptura unui releu . Nimic despre faptul ca pana a disparut fara motiv, la fel cum a si aparut… si exact cat a durat evolutia ciudatelor aeronave venite din adancurile Universului ..!!

A fost una dintre cele mai grandioase demostratii facute vreodata de aceste obiecte zburatoare neidentificate ... Si… poate nu multi mai stiu ca in acea noapte, conform afirmatiilor celebrului ziarist Frank Edwards, au disparut, pentru totdeauna, un milion de americani !!!     


fragment vol.“Fenomenul OZN si serviciile secrete”
                    - Gen.Dr. Emil Strainu





Niciun comentariu:

Un produs Blogger.