Karma in iubire



Conform principiului universal karmic, in iubire ca si in razboi … nu este permis chiar totul. Nu poti sa uratesti, sa mutilezi sau sa provoci suferinta in alte suflete fara sa inveti lectia suferintei la randul tau. Iubirea este cel mai important canal karmic al umanitatii iar bunul si raul din relatiile tale anterioare de iubire vor avea repercusiuni in prezent.

Nu poti sa arunci o piatra intr-o apa fara sa creezi valuri. In functie de viteza cu care ai aruncat piatra, in functie de dimensiunea pietrei, in functie de punctul pe care ai vrut sa-l lovesti, valurile se propaga. Chiar daca ti-ai dori, nu poti sa mai intervii cu nimic in procesul de propagare al valurilor.

Nu poti sa faci rau unei alte fiinte umane fara sa inveti sa faci si bine. Nu poti sa treci prin foc si sabie sentimentele unei persoane, fara ca sentimentele tale sa nu treaca prin purgatoriu la un moment dat. Nu poti sa distrugi un suflet fara sa inveti ca trebuie sa-l ocrotesti…Nu poti sa produci suferinta fara sa nu intelegi ce inseamna, experimentand-o la randul tau.

Karma negativa in iubire (si nu numai!) nu va insemna neaparat un blestem. Uneori suferintele cauzate de iubire sunt menite sa ajute la evolutia si progresul spiritual al persoanei care sufera, chiar daca aceasta nu o constientizeaza. In legea universala a karmei totul este atat de simplu pe cat pare. Iar daca nimic nu se intampla in aceasta viata, atunci in cealalta …


Joseph Ghabi



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.