Cand Umbra stapaneste Pamantul



Traim intr-o lume a polaritatilor: zi si noapte, barbat - femeie, pozitiv si negativ. Lumina si Umbra au nevoie una de cealalta si doar atunci cand ele se afla in echilibru, iubirea, armonia si linistea stapaneaste Pamantul.  Acum, in vremurile pe care cu totii le traim, partea Umbrei este mult mai puternica si cu fiecare zi mai hotarata sa-si atinga obiectivele.

Adeptii Umbrei au prioritatile clar stabilite iar ierarhia lor este perfect structurata, facand eforturi din ce in mai vizibile ca omenirea sa fie incapabila sa se conecteze la spirala celei de-a Cincea Lumi in 2012. Ei, adeptii Umbrei, sunt sustinatorii celei de-a Patra Lumi, lumea materialismului si isi folosesc toate mijloacele ( deloc putine la numar) pentru a impiedica trezirea constiintelor. Eforturile Umbrei de a ne mentine in ignoranta, de a nu gandi mai departe de material isi gasesc confirmarea si in cap.12 din “Apocalipsa Sf. Ioan”, unde avem descrise eforturile dragonului malefic de a distruge femeia ce este insarcinata cu noul ciclu luminos.

Puternicele si distructivele razboaie zonale de la suprafata si din adancuri, afacerile cu arme si droguri, magia neagra la nivel zonal si continental, terorismul revansard pe arii tot mai extinse, instabilitatea economica, sunt formele de lupta ale Umbrei ce vor deveni din ce in ce intense pe masura ce Pamantul se apropie de anul 2012.

In momentul de fata, tocmai parasim zona de influenta a radiatiilor constelatiei Pestilor ( cea mai slaba dintre cele 12 ere cosmice) si ne indreptam spre cea a Varsatorului, cea mai puternica dintre toate. Apropierea Pamantului de Punctul de Origine, cresterea vibratiei Terrei, radiatia solara neobisnuita si cataclismele geoclimatice tot mai dese, sunt semnele acestei treceri.

Avem, de pilda, oscilatiile Pestilor , care corespund celor de infrarosu cu 15 trilioane/secunda, iar cele ale Varsatorului care corespund ultravioletelor, sunt de 75 trilioane de oscilatii pe secunda. Diferenta este de netagaduit… Daca tinem cont si de faptul ca in momentul de fata, am ajuns la limita extrema a “Razelor Aurii”( razele Marelui Soare Central), razele cele mai patrunzatoare cu care am venit vreodata in contact, tabloul transformarii prinde un contur tot mai intens.

In concordanta cu evolutia cosmica, intram intr-o epoca in care ordinea existenta din momentul de fata, se va destrama si trebuie edificata una noua, stimulativa. Suntem deci intr-o perioada de tranzitie. Perioada dintre cele doua Ere… Am iesit deja din lumea celui de-al Patrulea Soare , dar nu am intrat inca in lumea celui de-al Cincilea Soare si pe scara Marelui An Platonic, suntem acum in ultima zi a acestui an ( 1 zi cosmica = 72 ani terestri) , la ceasurile 23:30.

De acum inainte, fiecare minut cosmic va produce un eveniment si toate actiunile noastre vor provoca reactii karmice extrem de puternice. “ La acest moment, omenirea poate trai o renastere spirituala sau se poate autodistruge”( John Hogue)… depinde doar de ceea ce tu alegi. Acum, in cel de-al 12-lea ceas, alege Lumina!



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.