Cristalele feminitatii


Crisocola, pe langa alte trei cristale: perla, piatra-lunii si ochiul-de-pisica, reprezinta realitatea de dincolo care inglobeaza , intr-o matrice unica principiul feminitatii. Daca perla reprezinta delicatetea sufletului feminin, piatra-lunii – misterul feminin iar ochiul-de-pisica , forta transformatoare care fascineaza si trezeste; crisocola este forta feminitatii, iubitoare si ingaduitoare, puterea vindecatoare si protectoare a mamei divine.

Crisocola aduce blandetea empatiei si duiosia rabdarii, confort si echilibru emotional, estompeaza asperitatile si neregularitatile, discordantele si impulsivitatea. Este capabila sa admita si sa integreze totul, gratie iubirii, compasiunii si daruirii neconditionate, din care izvorasc toleranta si iertarea.  Faciliteaza accesul la realitatile subtile elevate, favorizand explorarea domeniilor subtile, clarviziunea, stapanirea timpuluiprin cunoasterea desfasurarii lui trecute si viitoare, starile de constiinta elevate, starea de meditatie.

Degajeaza de inchistare si intepenire, atat planul mental-emotional, cat si fizic; are un effect benefic asupra tumorilor benigne si in afectiunile reumatismale care, cel mai adesea, se manifesta prin rigidizarea dureroasa a diverselor structuri ale aparatului locomotor, mai ales a articulatiilor (artroze, artrite), dar si a muschilor si structurilor conjunctive (tendoane, ligamente). Prin componenta albastra a culorii, actioneaza asupra zonei gatului, fiind recomandata in afectiunile laringelui si traheei (tiroida, ganglioni limfatici, etc.).

Purificand subconstientul, protejeaza de influentele joase ale astralului inferior, indepartand orice energii negative ori infuente malefice. Aduce seninatate, si, prin aceasta, forta launtrica; calmeaza emotiile, elimina frica si sentimentele de vinovatie. Confera discretie si intelepciune, armonie si echilibru; stimuleaza si deschide mintea, conferindu-i claritate; atrage dragostea si prietenia, prosperitatea si norocul; ajuta fiinta sa perceapa savoarea vietii ( recomandata in diabet), bucuria de trai; amplifica sociabilitatea.

Cu blandetea calda si invaluitoare a unei mame rabdatoare, initiatica, piatra, hraneste fiinta cu fascinatia diafana a misterului, cufundand-o in receptaculul regenerator al Marilor Taine, in care viatalitatea se plasmuieste din intelegerea superioara iar cunoasterea inseamna… Intuitie.



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.