Horoscop octombrie 2011



Berbec
Luna octombrie aduce pentru toti Berbecii implicati intr-o relatie serioasa, destule turbulente si disensiuni , in mod special in jurul datei de 11 octombrie(+/- 4 zile). Pentru multi dintre voi, atitudinea si comportamentul partenerului/ei va fi una surprinzatoare, chiar socanta…Din fericire, Luna Plina din 11 octombrie chiar in semnul vostru, sugereaza ca actiunile intreprinse in aceasta zona de viata se vor dovedi benefice in scurt timp si indiferent de decizia luata , viata va va demonstra ca ea a fost una corecta.
Pentru cei singuri, vesti extreme de bune… Asteptati-va ca incepand de acum si pana undeva spre 11 noiembrie, o intalnire de destin sa aiba loc in viata voastra. Viata sentimentala va lua o turnura interesanta , socializati cat mai mult si nu putini dintre voi, vor fi cei care isi vor intalni sufletul pereche.
Profesional n-ar trebui sa va mearga rau,  in special in ultima parte a lunii cand Luna Noua din 26 octombrie se va dovedi extrem de generoasa la capitolul investitii, comisioane, refinantari sau orice alt tip de castiguri financiare. 28 octombrie in special, datorita intrectiunii dintre Jupiter si Pluto, ar putea fi o zi memorabila pentru cariera si finantele personale.

Taur
Sfarsitul lunii septembrie pare ca a adus Taurilor prea multa munca si prea putine persoane in jur ca sa-i ajute.  Cu cinci planete asezate confortabil pe casa muncii, pare ca si luna octombrie va pastra aceeasi tendinta. Fruntea sus, nu va lasati demoralizati si folositi-va toata diplomatia innascuta, in special in jurul datei de 13 octombrie, cand provocari de tot felul va vor pune rabdarea la incercare. Sfarsitul lui octombrie va aduce pentru nativii care profeseaza in mediul academic, mass-media, relatii internationale si comerciale, rezultate de exceptie.
Mici semnale de alarma in privinta sanatatii in jurul datei de 11 octombrie si o vizita intempestiva la dentist sau ortoped nu este exclusa.
Pentru Taurii aflati deja intr-o relatie, sfarsitul lunii octombrie va aduce zvon de nunta sau logodna si nu putini vor fi cei care hotarasc ca acum este momentul sa inceapa pregatirile pentru un astfel de eveniment.  Cei singuri sa mai astepte putin, chiar foarte putin… Noiembrie, cu influentele venite dinspre Venus, va scoate in calea lor partenerul/a potrivit.  

Gemeni
Incercarile Gemenilor de a gasi un echilibru in viata sentimentala, le vor aduce acestora tot felul de provocari. De la decizii majore pe care sunt (prea) hotarati sa le ia acum , pana la ultimatumuri date partenerului/ei, sunt doar doua exemple de cat de solicitanta devine viata lor sentimentala. Unii dintre Gemeni pot experimenta frustrarea ca partenerul actual sa nu doreasca sa se implice prea tare datorita unei despartiri prea recente, altii doresc sa oficializeze relatia chiar daca partenerul da semne ca nu este inca pregatit… Una peste alta, par ca sunt decisi sa ia o hotarare, chiar daca intuitiv stiu care va fi rezultatul.
Nici cu prietenii nu va fi prea usor, multi dintre voi pot experimenta o tradare din partea acestora spre mijlocul lunii.  In functie de cum va simtiti, reactionati in consecinta.
Ca o compensare, vestile extrem de bune in plan financiar ( in jurul datei de 28 octombrie), va vor mai destinde fruntile. Mai multe drumuri ca de obicei, proiecte care va vor starni interesul dar si preocuparea pentru o persoana apropiata va vor umple timpul si asa nu prea liber din luna octombrie. Entuziasmul va va reveni spre sfarsitul lunii, cand o schimbare de look se va dovedi una de bun augur ( in special pentru cei ce profeseaza in domeniul artistic).



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.