Horoscop noiembrie 2011



Berbec
Banii par sa fi fost o problema stresanta pentru majoritatea Berbecilor in ultimul timp. Vestea buna ( in sfarsit) vine chiar in primele zile ale acestei luni, cand multi Berbeci vor gasi oportunitati de crestere a veniturilor. Renegocieri salariale, un nou loc de munca, o noua sursa de venit… oricare din aceste lucruri vor da Berbecilor acea stare de echilibru indelung asteptata.
Lună plină din 10 noiembrie, va pune accent tot pe sectorul financiar si, dragii de voi!, in sfarsit va puteti rasfata cu un cadou. Suma de bani care va va intra in cont in aceasta perioada, va deschide gustul multor Berbeci pentru shopping.
Eclipsa de Soare din 25 nov. activeaza puternic casa calatoriilor si nu va mirati daca in urmatoarea perioada veti face mai multe drumuri lungi. Sfatul meu este sa aveti bagajul pregatit si indiferent de motivul calatoriei, bucurati-va din plin!

Taur
Din decembrie, Jupiter isi va relua mersul direct in semnul vostru si pregateste de pe-acum o noua etapa in viata voastra. Pana atunci, rezistati la cele cateva aspecte, mai neobisnuite si uneori surprinzatoare ale lunii moiembrie. Un lucru bun pentru Tauri: trecerea planetei Marte intr-o pozitie favorabila (casa 11) pentru semnul lor, unde va ramane pentru urmatoarele 8 luni.
Un alt moment important, eclipsa de Soare din 25 nov. La acel moment, veti fi aproape de primirea unei sume importante de bani ( cadou substantial, primirea unui imprumut bancar sau o infuzie de capital). Altii dimpotriva, vor putea primi o bursa, un ajutor financiar pentru facultate sau un venit in urma unui partaj din incheierea unei relatii de afaceri sau parteneriat. Indiferent de oriunde ar fi, Taurii vor fi cu siguranta mai bogati si suma ii va surprinde chiar si pe ei.

Gemeni
Gemenii ar trebui sa profite din plin de vibratiile spectaculoase ale lui Jupiter si Pluton pe casa sanatatii lor. Sunt extrem de bine  aspectate vindecarile si/sau tratamentele miraculoase. Cei care au o anumita problema de sanatate, vor descoperi si vor experimenta in noiembrie, ajutorul puternic si transformator al acestor 2 planete.
Pe de alta parte, viata profesionala va cunoaste un imbold puternic si incepand din 9 nov. pana in iunie 2012 ( cu un eveniment major in feb.2012), aceasta va face un salt spectaculos.
Cei care au intampinat oarece dificultati in privinta caminului, si au dorit sa se mute, sa cumpere, vanda, inchirieze sau sa renoveze, ei bine, gata!...pregatiti-va!! Perioada 10 nov. - 3 iulie 2012 va fi mana cereasca pentru voi. Deasemenea, viata sentimentala va lua o turnura deosebita iar weekend-ul 26-27 nov. va fi unul plin de promisiuni. Nu putini vor fi cei care isi vor anunta logodna sau chiar casatoria. Oricum, aventura incepe pentru Gemeni si vor incepe sa straluceasca iar!



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.