Horoscop noiembrie 2011



Balanta
In multe privinte se poate spune ca noiembrie este o oaza pentru Balante, si in sfarsit, isi pot permite sa lase garda jos si mai ales sa-si traga sufletul dupa traseul sinuos din ultimele luni. Cu Marte in tranzit pe casa 12 timp de 8 luni, ceea ce se intampla in spatele usilor inchise va conta pentru Balante tot mai mult de-acum inainte. Preocupare tot mai evidenta catre spiritualitate, dezvoltare si perfectionare a eu-lui interior. Sanatatea deasemenea va deveni un motiv de preocupare pentru ei insisi sau o terta persoana.
Cele mai multe Balante au intrat deja in razele rascolitoare ale lui Saturn si cu siguranta au inteles ca timpul si resursele sunt pretioase, ca ele trebuiesc administrate cu grija si mai ales au invatat ca se poate face mult cu putin…A fi practic si realist este cheia trecerii peste aceasta perioada limitatoare sub aspect financiar. Pentru majoritatea Balantelor, importante vor fi zilele de 16 si 28 noiembrie care pot fi zile foarte bune din acest punct de vedere , dar si pentru intalniri de afaceri, interviuri sau prezentari.

Scorpion
Noiembrie ar trebui sa fie o luna buna pentru voi si nu doar pentru ca este luna aniversarii acestei zodii! Odata cu mutarea planetei Marte in Fecioara din 10 noiembrie, fiecare zona a vietii voastre va incepe sa se imbunatateasca vizibil, si cu ajutorul prietenilor, cunostintelor sau conjuncturilor, multi Scorpioni vor castiga si vor beneficia de favoruri profesionale, financiare sau sentimentale. De altfel, din punct de vedere sentimental, Venus  planeta iubirii, ajuta multi Scorpioni sa-si gaseasca o noua dragoste si perioada 26 noiembrie – 20 decembrie este una extrem de favorabila in acest domeniu.
Ca urmare a eclipsei solare din 25 noiembrie , se vor descoperi noi surse de venit care se pot inmulti in saptamanile ce vor urma. Evitati marile achizitii fara o cercetare amanuntita si incercati pe cat cu putinta sa va corelati castigurile cu cheltuielile.

Sagetator
O luna mare pentru voi! Perioada 10-11 noiembrie este un punct de cotitura in viata voastra, iar increderea si optimismul revin in forta, devenind parteneri de drum lung pentru toti Sagetatorii. De fapt, intrarea lui Marte activand puternic casa onorurilor, realizarilor si faimei va ajuta viata profesionala sa decoleze precum o racheta. Urmeaza schimbari importante in acest domeniu si drumul vostru spre succes incepe acum! Fiti atenti la ce se intampla in jurul datei de 16 noiembrie pentru a va face o idee despre evenimentele remarcabile ce se vor petrece in acest domeniu de viata. Din 25 decembrie nimeni nu va mai putea tine pasul cu voi!

Capricorn
Inca de la inceputul lunii, Capricornii se vor simti mai protejati si mai increzatori. Cunostinte , prieteni si noi contacte par sa-si dea mana pentru a veni in ajutorul vostru. Pe de alta parte, esenta lui Marte in Fecioara (munca si truda din greu) nu este necunoscuta Capricornilor, astfel incat nativii acestei zodii nu vor simti presiunea pe care celelalte zodii ar putea-o resimti in urmatoarele luni.
Viata voastra financiara se va imbunatati treptat si pe masura ce va veti apropia de luna decembrie, veti constata cu placere ca reusiti sa faceti fata cheltuielilor tot mai mari din ultima perioada. Zile importante: 26-27 noiembrie.

Varsator
Daca in ultima perioada nu prea v-ati inteles cu persoanele din jurul vostru, veti fi incantati sa aflati ca odata cu mutatea planetei Marte, patima si neintelegerile vor incepe sa se risipeasca. Noiembrie nu s-ar putea spune ca este chiar o luna simpla pentru voi si daca este posibil, achizitiile si deciziile importante ar trebui luate abia in decembrie. Nu incercati sa fortati anumite proiecte, amanarile si intarzierile se vor dovedi benefice intr-un final!
Un eveniment social important pentru Varsatori pe data de 25 noiembrie ii va obliga la cheltuieli neprevazute in buget, dar nevoia de socializare ii va convinge ca merita. Nu va lasati prada tentatiei de a cheltui peste venituri chiar daca sarbatorile de iarna bat la usa si se stie despre voi ca faceti cu placere daruri celor dragi.

Pesti
Noiembrie este o luna provocatoare pentru Pesti si daca veti alege calea minimei rezistente de a nu lua decizii importante care ar putea sa va afecteze pe termen lung, multi nativi vor depasi aceasta faza doar cu o usoara iritabilitate ce se va estompa treptat. Uranus, planeta evolutiilor surprinzatoare stabilita acum pe a 2a voastra casa, va va calma temerile in privinta banilor ce pot sa va cuprinda cat de curand.
Pentru cei care s-au dedicat trup si suflet unui proiect inceput in ultimele 3 luni, vestea buna este ca sfarsitul lunii (25 nov) le va aduce recompense si recunoastere pe plan profesional. De altfel nu este exclusa incheierea unui acord scris sau vorbit in plan financiar avand ca subiect exact acest proiect. Veti cunoaste persoane noi, cu autoritate intr-un anumit domeniu care vor fi dornici sa va cunoasca si sa va ajute. Analizati insa, cu multa atentie toate propunerile si acordurile pentru a evita pe termen lung problemele relationale, fie ele de tip sentimental sau profesional. 



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.