Balanta 2012


Balantele sunt facute pentru lucruri mari in 2012 desi cele cateva obstacole si amanari ar putea sa le raceasca entuziasmul de cateva ori (martie-iulie 2012). Daca vor sti  sa astepte momentul sau situatia potrivita, multi dintre nativii acestei zodii vor cunoaste progresul si realizarea nu numai in plan financiar  dar si sentimental.
Dupa un 2011 nu prea placut in materie de sentimente, 2012 va face trecerea la o noua etapa. Multe Balante vor trai o perioada mult mai pozitiva si fericita in acest domeniu, noi relatii pentru unii, povesti de iubire cu final fericit pentru altii… Ceva se schimba si se schimba in bine..

Din iunie 2012, cheltuielile dar si veniturile vor creste pentru Balante. Asocierile si proiectele cu parteneri noi sau vechi devin rentabile si exista sanse mari ca multi dintre nativii Balanta sa achizitioneze un imobil sau sa creasca valoarea unui bun mostenit. Toate acestea sunt sanse de profit si multe Balante vor castiga sume importante.

Din februarie pana in iunie 2012 intampinarea mai multor obstacole si presiunile resimtite profesional vor face din Balante adevarati truditori la locul de munca. Din august, toate aceste momente grele vor fi uitate si realizari nemaiavute pana acum vor da Balantelor un sentiment de implinire si multumire pana la  sfarsitul anului.

Important pentru Balante este si atentia deosebita acordata sanatatii. Grijile excesive, lipsa de odihna si agresivitatea interioara (25 ianuarie – aprilie 2012) pot inrautati starea de sanatate a multora dintre voi. Si nu in ultimul rand... Balantele trebuie sa-si pastreze echilibrul interior si sa evite orice actiune pripita sau agresiva in plan sentimental pana in aprilie 2012. Dupa aceasta data multe lucruri se vor aseza si linisti, relatiile se vor maturiza  iar lunile august, octombrie si decembrie 2012 vor fi hotaratoare in acest sens.



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.