Berbec 2012



2012 aduce schimbari importante pentru nativii Berbec. In timp ce profesional si financiar veti simti imbunatatiri si progrese importante ( mai ales incepand cu luna mai 2012), viata personala va va pune la incercare prin schimbari neasteptate. Pare ca de mai multe ori temperamentul mult mai agresiv, graba actiunilor si cuvintele spuse prea usor, pot conduce la dispute si certuri cu membri ai familiei sau parteneri de proiecte. Pe de alta parte, veti experimenta o anumita detasare si anticipare a ceva benefic ce va intra in viata voastra, lucru ce se va materializa din 15 mai 2012. Mai multe drumuri, sanse neasteptate si mai ales, mai mult noroc.

Pentru Berbeci, un ciclu se va inchide si un altul va incepe  in jurul datei de 17 mai 2012. Aceasta noua etapa va va recompensa cu castiguri neasteptate si fericire in materie de bani. Cei care au experimentat in ultimii 2 ani dezacorduri sau certuri cu membrii apropiati ai familiei, ar trebui sa afle ca din iunie 2012 existe sanse foarte mari pentru reconciliere si apropiere de acestia.

In plan profesional, Berbecii vor cunoaste destul de des gustul amar al provocarii, nu numai din partea sefilor dar si al colegilor. 16 mai 2012 pare a fi insa data de la care veti scapa de aceste provocari, si pana in august 2012 Berbecii vor cunoaste o perioada extrem de pozitiva in acest sector de viata.

In plan financiar exista tendinta cheltuielilor excesive si mai ales in perioada 25 ianuarie – 14 aprilie 2012 este nevoie de o planificare rationala a angajamentelor financiare. Odata trecuti de aceasta perioada mai incercata, Berbecii isi vor incepe drumul spre reusita materiala. Sunt sanse de achizitionare a unui bun material de valoare (16 iulie-6 august 2012).

In plan sentimental pare ca un vant extrem de puternic va matura de mai multe ori acest sector de viata. Cei aflati deja intr-o relatie vor cunoaste noi provocari incepand din 25 ianuarie pana spre mijlocul lunii aprilie 2012, 15 august-30 septembrie 2012 si noiembrie 2012.  Pentru ceilalti care inca nu si-au gasit perechea, martie, august si octombrie 2012 sunt luni extrem de interesante iar mai si iunie le poate aduce surprize de proportii.




2 comentarii:

Un produs Blogger.