Fecioara 2012


Pana in luna mai 2012 majoritatea nativilor Fecioara vor trece printr-un amalgam de sentimente: frustrare , furie, neputinta, dezamagire … Cu toate acestea, este bine sa nu va indepartati de oameni, ba chiar dimpotriva, socializati mai mult ca inainte, extindeti-va relatiile si cunostintele si vestile bune nu vor intarzia sa apara.
Incepand cu luna mai 2012, Fecioarele care credeau ca norocul nu le va fi aproape in acest an, vor fi surprinse de multitudinea de sanse si oportunitati ce se vor intrece sa apara in viata lor. Un drum in strainatate undeva spre mijlocul anului, va sterge multe din neplacerile avute de acesti nativi in ultimii doi ani.

Viata de familie dar si multe relatii ale Fecioarelor ar putea suferi, poate si din cauza discursului un pic prea agresiv pe care nativii acestei zodii il vor folosi (uneori prea des si mai ales fara un motiv anume). Multe din problemele casnice ce pareau a se rezolva vor aparea din nou din 8 februarie 2012. Mai multa prudenta si grija in folosirea cuvintelor, reprosurile si declaratiile negandite pot indeparta multe persoane de voi ( mai – iulie 2012).

In ciuda unui flux constant de bani in acest an, grijile financiare nu-i vor ocoli pe acesti nativi iar imprumuturile si angajamentele financiare majore trebuiesc evitate cu orice pret. Intre 25 ianuarie-14 aprilie 2012 multe Fecioare vor fi resimti presiuni puternice in plan financiar, iar deciziile pripite si impulsive ar putea sa le provoace pierderi in acest domeniu de viata. In fapt, domeniul financiar ar putea fi asemuit cu un montagne-russe, perioadele mai- iunie 2012 si 16 iulie- 6 august 2012 fiind perioadele in care adrenalina va atinge cote maxime.

In plan sentimental, a 2-a jumatate a anului va fi una extrem de interesanta, atat pentru Fecioarele aflate deja intr-o relatie cat si pentru cele singure iar lunile iunie, septembrie si noiembrie 2012 fiind printre cele mai provocatoare in acest sens.




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.