Capricorn 2012


2012 va gaseste intr-o schimbare continua de mentalitate si comportament, schimbare care va va face in mod natural, net superiori colegilor, amicilor si competitorilor vostri. Capricornii se vor bate pentru principiile si punctelor lor de vedere care sunt corecte si profund morale. Chiar daca dreptatea este de partea lor, Capricornii trebuie sa arate compasiune si sa urmeze politica “uita si iarta”.  Si, poate, atunci cand vor veni vremuri mai dificile, karma buna facuta acum le va fi de mare folos.

Din mai 2012, Capricornilor li se vor deschide noi canale de creativitate, imaginatia si intuitia atingand cote extrem de inalte. Daca vor sti sa valorifice in mod judicios toate aceste calitati, veniturile si sursele de castig vor creste neasteptat.

Iunie 2012 este o piatra de hotar in destinul multora dintre voi. Incepand cu aceasta luna si pana la sfarsitul acestui an, nasterea sau conceperea unui copil este extrem de posibila, cariera Capricornilor va lua avant si, nu in ultimul rand, multi dintre voi se vor bucura de succesul si pozitia inalta a unui membru apropiat al familiei sau partenerelui/ei. A se evita litigiile cu autoritatile statului, persoane publice sau in functii de conducere.

Precautie maxima in perioada 13 martie- aprilie 2012, la ceea ce scrieti sau vorbiti, la deciziile pripite si impulsive cu privire la domiciliu, la relatiile cu prietenii si mai ales la starea de sanatate.

In plan sentimental, toti Capricornii vor simti vantul schimbarii. Se vor redefini relatii si sentimente asa cum nu vi s-a mai intamplat de ceva ani. Casatorii, chiar o a doua casatorie pentru multi, un partener/a nou, iubiri de poveste… fericirea simtita de multi Capricorni in perioada mai-iulie 2012 neputand fi umbrita de nimeni si nimic.






Niciun comentariu:

Un produs Blogger.