Varsator 2012


Gata! Este timpul sa va trageti sufletul dupa un 2011 extrem de solicitant si de multe ori dificil. Fiecare zi ce trece din 2012 va apropie de o stabilizare si imbunatatire a pozitiei voastre financiare si profesionale dar nu lasati garda jos! Pana spre mijlocul anului este bine sa fiti atenti la venituri si cheltuieli, parteneri si asociati, cariera si competitori…
Din 17 mai 2012, o perioada de progres general se asterne in fata voastra si multi dintre voi or sa se bucure de castiguri importante din afaceri imobiliare. Din iunie si pana in decembrie 2012, Varsatorii se vor bucura de o perioada de confort spiritual, sentimental si, mai ales financiar.

Determinarea si increderea in propria persoana va va insoti aproape tot timpul anului si multi dintre voi se vor simti mai optimisti si fericiti… sentimente de multe ori uitate in 2011. Pentru Varsatori, 2012 va fi un an bogat in drumuri si calatorii, oportunitati venite din strainatate si nu numai, sansa achizitionarii unui imobil… decizii majore in aceste domenii venind dupa luna iulie 2012.  

In plan profesional, Varsatorii trebuie sa manifeste multa prudenta in primele trei luni ale anului cand reputia multora dintre ei ar putea fi prejudiciata iar statutul si imaginea publica fiind de multe ori incercate. Din octombrie insa vor interveni schimbari asteptate pentru unii dintre voi iar pentru altii doar dorite si considerate irealizabile. Si totusi…schimbari!





Niciun comentariu:

Un produs Blogger.