Posibil conflict armat intre Israel si Iran


Existenta statului Israel ar putea fi pusa in pericol datorita dorintei Iranului de a-si dezvolta programul pentru fabricarea armelor nucleare iar combinatia dintre Neptun si Chiron nu pare a ne da vesti bune in acest sens. Alaturarea acestora in semnul Pestilor ar putea duce la spargerea tabu-ului de folosire a armelor nucleare.

Ca si multe alte tari, in urmatorii ani Iranul este supus mai multor tranzite majore dar cel mai interesant lucru care raspandeste in aer o aroma cu iz de razboi, este chiar Soarele natal din Berbec in opozitie cu Pluton. Tranzitul planetelor exterioare, Uranus si Pluton arunca deasemenea nori negri asupra Soarelui natal si nu ar trebui sa fim surprinsi daca aceasta tara va trece prin schimbari radicale dar si schimbari ale conducatorilor ei. Marte, zeul razboiului este pozitionat in harta natala a Iranului la 25* Pesti si nu mai departe de luna februarie, Marte in tranzit a fost in opozitie, dand fiori acelor conducatori care (sunt sigura) sunt pregatiti pentru inceperea acestui conflict.

Odata cu intrarea in miscare directa a planetei Marte din 14 aprilie a.c. ar trebui sa fim atenti la evolutia relatiilor dintre aceste tari, mai ales pentru ca in iunie Marte in tranzit se va opune Martelui natal din harta Iranului. Daca adaugam si faptul ca Uranus si Pluton aspecteaza la mai putin de 2-3*, Soarele natal al Iranului, formand cuadraturi unul altuia, iunie poate devine cu adevarat de temut.

In graficul revolutiei solare facut pentru acest an Iranului, este mai mult decat interesant pozitionarea ascendentului la 23.56* Taur intr-o ciudata legatura cu Soarele natal al Israel-ului la 23.40 Taur...Este evident ca intre aceste doua tari se va intampla ceva extrem de important in urmatoarele doua luni. Si daca adaugam ca Martele Iran-ului din revolutia solara se afla la 29* Pesti, partea cea mai vulnerabila a zodiacului in conjunctie cu Uranus, am putea anticipa ca dorintele Iranului vor ramane nu numai simple dorinte dar vor grabi schimbari ce nu sunt dorite in randul mai multor conducatori importanti ai lumii...




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.