Sfarsitul lumii asa cum o percepem acum NU sfarsitul lumii



Pe 9 martie a.c., a aparut in revista Scientific American un articol prin care se doreste a se clarifica ipoteze si teorii despre sfarsitul lumii prezis sau inteles de unii in urma descifrarii textelor calendarului Maya. Daca urmati link-ul   http://www.scientificamerican.com/article.cfm?id=nasa-crushes-2012-mayan-apocalypse-claims  va puteti face o idee despre acest articol. Ce nu se spune totusi?
  1. La 21 decembrie 2012, Pamantul, Soarele şi Centrul Galactic se vor alinia iar Pamantul va fi exact intre Centrul Galactic şi Soare. Acest lucru se intampla in două dimensiuni in fiecare an si marcheaza cea mai scurta zi a anului in emisfera de nord si cea mai lunga in cea sudica.
  2. Polii magnetici sunt intr-o continua deplasare dar in ultimii 3 ani o fac intr-un ritm accelerat si destul de alarmant.  Campul magnetic al Pamantului se va fi destabiliza complet in timpul traversarii Planului Galactic, deoarece galaxia are o polaritate magnetică identica cu Soarele ÅŸi Pamantul, iar schimbarea se va produce mult mai rapid decat se sustine.
  3. Un alt eveniment aparent intamplator care se va petrece in decembrie 2012: se va atinge un maxim al activitatii solare ca parte a ciclului solar de unsprezece ani.
  4. Heliosfera se miscoreaza ÅŸi intram intr-o zona de densitate crescuta de plasma interstelara. Aceasta “panglica” de plasma este Planul Galactic, si va face ca acest spaÅ£iu interplanetar dintre Soare ÅŸi Pamant sa devina un mult mai bun conductor de electricitate, crescand  astfel efectele furtunilor solare.

“Constiinta umana va atinge nivele care, in acest moment par imposibile. Dar aceasta constiinta va deveni normala, si nu va mai fi implicata in finante, razboi, mancare, afaceri , etc. Vom deveni Una cu Creatorul si vom fi capabili sa materializam lucruri, vom deveni Co-creatori, alaturi de Creator. Ceea ce urmeaza este sacru si frumos; o sarbatoare, un lucru pentru care sa fii recunoscator.”- Inteleptii tribului Kogi




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.