Undele electromagnetice si controlul mintii



Inca din anii ‘50/60, Dr. Andrija Puharich descoperea efectele campului electromagnetic asupra starii de constiinta. Creierele noastre sunt extrem de vulnerabile la orice tip de tehnologie care transmite unde ELF (radiatii de joasa frecventa) si incepe sa rezoneze imediat la orice semnal exterior de acest fel. Prin experimentele sale, Puharich descopera ca :
  1. frecventa de 7.83 Hz ( frecventa vibratorie a Pamantului) face ca omul sa se simta bine
  2. 10.80 Hz  provoaca omului o stare de agresivitate crescuta
  3. 6.6 Hz provoaca depresia

Puharich si-a dorit mai mult ca orice sa inteleaga fenomenele psi precum clarauditia, clarvederea, etc., si in incercarile sale descopera ca 8Hz este frecventa propice dezvoltarii acestora. In experimentele sale ( deseori controversate) a produs schimbari ADN-ului si ARN-ului uman folosind undele ELF doar pentru a accede inalte nivele vibratorii.  

Se pare ca la vremea respectiva prezinta aceste descoperiri diferitor lideri militari ai SUA dar nu este luat in seama. Mai tarziu, incepe sa lucreze pentru CIA si impreuna cu dr. Robert Beck proiecteaza un echipament pentru masurarea acestor unde. Se stie ca astazi, SUA este scaldata de acest tip de camp magnetic prin emitatoarele GWEN ( care lucreaza impreuna cu HAARP dar si cu transmitatorul rus WOODPECKER), camp care se poate ridica pana la inaltimea de 150 m dar la fel de bine actioneaza si in jos. Efectul este astfel garantat : oricine poate fi afectat si controlat.







Un comentariu:

  1. Slujitorii bisericii noastre pot sa ajute tara tocmai pentru ca multi dintre romani nu sunt constienti de ce se intampla- asa a fost todeauna- Biserica a avut viziunea situatiei la dimensiunea ei reala!
    Acum crestinatatea este in pericol pentru ca se pun in functie planurile masoneriei sioniste ,rezumate in mod cinic, arogant , de Henry Kissinger acum cativa ani care spunea in plin public cu nerusinarea caracteristica evreilor askenazi :" Trebuie sa distrugem cultura crestina!". Nu ma mir ca se spunea de evrei ca sunt antinatura- uite unde ne duc! Soros , Rotchild, Rockefeller si toata evreimea s-a pus cu chibzuinta sa distruga, asa cum l-au ucis pe Isus cu mana altuia, vor sa distruga prin islamici tot ce poarta Sfanta Credinta - o Europa marcata de biserici si catedrale inaltate spre gloria lui Dumnezeu!
    Facem apel la slujitorii bisericii sa faca molitfele SFANTULUI VASILE CEL MARE impotriva masoneriei sioniste in frunte cu Soros, Rotchild, etc, impotriva tradatorilor din structurile de stat si parlamentare si hoardelor de invadatori islamici.Nu exista forta in acesta lume care sa poata sa se impotrivesca uraganului molitfelor sfinte - si acum a sosit ceasul sa fie salvata tara de catre cei care compun Sfanta Biserica - pentru ca altceva nu mai poate salva Romania!
    Personal spun ceea ce in familia mea este marcat ca un eveniment aparte - cand cu aceste rugaciuni un sat intreg in care locuia bunica mea a fost martorul acestei Forte in care cred cu toata fiinta eu si toti din familie!Bunicii mele , vaduva a unui preot cu 5 copii - i s-au furat doi saci cu porumb. Preotul satului cu care a vorbit, a chemat duminica tot satul, a atentionat ce se intampla daca hotii nu inapoiaza porumbul vaduvei si - s-a dus in fundul gradinii bisericii unde cresteau 2 piersici superbi. A tinut molitfele Sfantului Vasile la 10 metri de oameni si tot satul a vazut cum cei doi piersici se usca si crapa de sus pana jos.In dimineata urmatoare cei doi saci cu porumb erau la usa bunicii.
    In numele acestei Invataturi lasate de Dumnezeu prin credinciosul sau slujitor SFANTUL VASILE CEL MARE , este momentul ca Biserica sa treaca de la indemnurile ce nu gasesc ecou la o actiune care va convinge pe toti ,. si cei mai putin credinciosi, ca numai prin credinta se poate razbi!
    DOMNUL SA VA AJUTE SI SA VA DEA SFANTUL DUH SPRE OCROTIRE IN CEEA CE VETI FACE! AMIN!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.