Al 3lea ochi – ochiul intuitiei




Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.


Potrivit legendelor care au ajuns pana in zilele noastre, al 3lea ochi “ochiul care vede tot”, le daruia oamenilor capacitati uimitoare: hipnoza si clarviziunea, telepatia si telekinezia, capacitatea de a obtine cunostinte fara intermediar de la ratiunea cosmica superioara, de a cunoaste trecutul si viitorul si chiar de a actiona asupra gravitatiei.

Sunt multi cei care si inchina toata viata unui singur scop: recapatarea capacitatilor divine pierdute la un moment dat in evolutia umanitatii iar una dintre primele lor misiuni ei o stabilesc ca fiind descoperirea celui de-al treilea ochi si “pierd” pentru acest lucru ani multi in ascetism spiritual plin de tensiune si eforturi.

Darul vederii spirituale le este dat oamenilor chiar de al treilea ochi – ochiul intuitiei, iar sfera de actiune a acestui ochi al lui Shiva (cum mai este numit) se gaseste in afara dimensiunilor cunoscute noua. Poate tocmai de aceea, posibilitatile lui sint uimitoare... Se cunosc cazuri de yoghini (Trikala jna - Cei care cunosc trei timpuri)  care isi deschid in sine acest ochi spiritual si care pot observa evenimente ce au loc la distante uriase si in orice perioada de timp: trecut, prezent sau viitor.

Ce vei vedea dupa deschiderea ochiului:
- vei observa obiectele si oamenii intr-un mod oarecum ciudat: acestia sunt colorati neobisnuit sau sunt inconjurati de o aura, care isi schimba forma si culoarea in functie de starea fizica si emotionala a stapanului ei; dupa care vei vedea normal,in culorile pe care le vezi si azi,dar acea aura va fi permanent acolo
-obiectele si evenimentele obisnuite pot aparea dintr-o perspectiva cu totul neobisnuita: de exemplu, din interior sau de la inaltimea zborului unei pasari. Cel mai adesea, tablourile observate apartin prezentului sau trecutului apropiat.
- a treia etapa e cea mai grea si se numeste a “maestrului”. Este vederea spirituala si poti ajunge la acest nivel numai daca pleci undeva departe de civilizatie si te axezi doar pe partea spirituala.Vederea  spirituala iti va permite sa vezi si sa cunosti tot ceea ce doresti, indiferent de timp si spatiu.









Niciun comentariu:

Un produs Blogger.