Horoscop aprilie 2012

Rac

Aprilie va pune pe jaratec inimile Racilor barbati trecuti de 35 ani, aducand in actualitate o iubire mai veche sau dimpotriva, una noua si neasteptata. Probleme financiare datorate unor costuri mai ridicate, cheltuieli sau plati neprevazute. Griji in ceea ce priveste copiii sau nepotii si legate in mod special de un test foarte important al acestora sau implicarea lor intr-o problema destul de serioasa.
Caminul sau familia va vor da emotii cu probleme vechi, reactualizate. Este nevoie sa decideti singuri cum si ce trebuie sa faceti pentru rezolvarea lor. Multiplele discutii din acest domeniu va va schimba de multe ori programul si rutina de zi cu zi. Cheltuieli legate de un tratament sau vizite la medic. Posibila calatorie legata de locul de munca.
Si in loc de incheiere, cea mai buna veste pentru voi : o dorinta arzatoare vi se va implini chiar in momentul in care sunteti pregatiti sa renuntati...

Leu

In aprilie, pentru Leii care sunt greu de impresionat de evenimente sau vesti iesite din comun, se va intampla minunea. Si motivul sau mai bine zis motivele vor fi : vesti placute si neasteptate legate de o dragoste veche sau casatorie anterioara si noutati benefice legate de cariera si profesie. Posibila separare de un partener care traieste sau lucreaza la distanta. Veste buna care poate provoca teama si anxietate Leilor din cauza modului si felului in care este prezentata. 
Evenimente importante in viata tinerilor Lei de sex masculin in domeniul profesional sau/si educational. Vizite sau consultari juridice pe probleme matrimoniale. Reparatii casnice urgente si neprevazute.
Luna Noua din 21 aprilie va marca inceputul unei perioade extrem de benefice in plan profesional. Este bine sa profitati de zilele imediat urmatoare acestei Luni Noi pentru a indeparta blocajele din acest domeniu iar 23 aprilie poate fi acea zi care va poate schimba viitorul ! 

Fecioara

Luna aprilie va fi pentru nativii Fecioara o luna care le va aduce emotii, sentimente si intalniri cu o persoana de nationalitate sau religie diferita. Posibila calatorie pentru intalnirea cu aceasta sau vizita neasteptata a acesteia. Achizitii noi.
Doamnele Fecioara, trecute de 35 ani, vor reusi sa-si rezolve problemele financiare cu ajutorul unor noi si neprevazute castiguri financiare. Un nou loc de munca sau o marire de salariu. Impacari si clarificari de probleme cu persoane aflate in apropierea familiei.
Fecioarele care sunt implicate intr-o relatie in care gelozia, neincrederea si suspiciunea sunt sentimente dominante isi vor face mii de ganduri in gasirea solutiilor pentru evitarea unei despartiri ce pare iminenta.  




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.