Parul – un canal energetic ignorat




Dupa cum sustin nu numai magii, dar si specialistii in parapsihologie, pletele noastre nu sunt doar o podoaba capilara. In reprezentarile fotografice ale aurei (carcasa noastra energetica protectoare),  se pot constata diferente, nu numai in functie de starea de sanatate, oboseala sau proprietati psiho-emotionale, ci si in functie de lungimea si desimea parului dar si forma si felul coafurii alese…

Din vremuri vechi se stie ca  parul este un acumulator foarte activ de energie si, in acelasi timp, o antena care stabileste legatura intre noi si Cosmos, iar taierea acestei legaturi poate avea efecte extrem de grave. Poate asa se explica de ce magia neagra, foloseste ca unul din cele mai puternice mijloace de distrugere a unui dusman, mici suvite din parul acestuia.

Parul lung, lasat liber pe spate, intensifica legatura cu Universul si amplifica aportul de energie cosmica, necesara vietii si creatiei umane si tot el serveste la activarea energiei yin deci cea feminina si este bine sa fie purtat in acest fel, de cei ce sunt preponderent yang ca astfel sa isi poata echilibra energiile.
Pe de alta parte, parul scurt e bine sa fie purtat de cei ce sunt preponderent yin ca astfel sa isi poata echilibra energiile. Foarte important insa este ca, pe cat se poate, crestetul capului sa fie acoperit deoarece mare parte de energie se pierde in acest fel.
Pentru a va da seama daca sunteti preponderent yin sau yang, va puteti ghida facandu-va harta cerului si vazand cate planete sunt + (masculine: Marte, Jupiter , Saturn sau Mercur, daca este in conjunctie sau aspect cu o planeta masculina.) sau –(feminine:  Luna , Venus sau Mercur cand este conjunct cu o planeta feminina).



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.