Predictii la Luna Noua 19 iulie 2012



Exact pe 19 iulie ( Bucuresti 5:43 a.m.) avem o Luna Noua in Rac, un semn al familiei, caminului , al traditiilor si patrimoniului familial care vine intr-o stransa cuadratura cu Saturn situat in ultimele grade ale Balantei. Daca il amintim si pe Marte aflat tot in Balanta, in opozitie cu Uranus retrograd ( Berbec) si formand o  cuadratura cu Pluton tot retrograd in Capricorn,  am putea anticipa ca ziua de 19 iulie ( cu efecte de lunga durata) va fi una extrem de intensa, inversunata si mai ales surprinzatoare. Cu o energie a Racului atat de puternica, vom fi mai inclinati sa dam frau liber emotiilor subiective si sa ne luptam cu toata fiinta pentru ceea ce credem, dorim sau iubim…

Pentru multi dintre noi poate incepe un capitol nou in viata noastra iar teama de schimbare data de Saturn in cuadratura cu Soarele si Luna nu ar trebui sa ne mire. Dorinte adanc ingropate in interiorul nostru vor erupe si nevoia intensa de a schimba ceva va fi aidoma eruptiei unui vulcan.
Cei cu planete si unghiuri de la 7 la 11 grade in semne cardinale si mutabile cat si cei cu planete si unghiuri de la 23 la 27 grade in semnele cardinale, vor resimti extrem de puternic influentele acestei configuratii astrale.

In plan global, ziua de 19 iulie va marca inceputul unui nou capitol in lupta pentru putere la nivel inalt ( Marte in cuadratura cu Pluton are acest potential de a genera acest gen de batalii ) si vom asista la multe intorsaturi neasteptate pe scena lumii ( Uranus opozitie Marte) cu nevoia arzatoare a oamenilor de a se elibera de lanturile unui regim, unei politici sau sistem, pentru a scapa de ceva sau cineva care ii oprima… Cand vorbim de energiile uraniene, nevoia de libertate este atat de intensă incat uneori nu o putem controla, chiar daca ne riscam securitatea emotionala si financiara, chiar daca pozitie pentru care am luptat ani de zile va fi pusa in joc!

Va fi loc de multa manipulare cu Saturn in Balanta care va opera in plan mental si cu Luna Noua in Rac care se va juca cu emotiile noastre… Nimeni nu va accepta un NU ca raspuns…Rezultatul ? Discutii interminabile  care nu vor duce nicaieri ( Marte in Balanta trigon Jupiter in Gemeni).




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.