Sufletele-pereche si vietile pre-ascensionale



In acest moment, in lumea voastra, va confruntati cu aparitia unor aspecte care nu au mai existat vreodata. Iata de ce multe suflete batrane se intrupeaza acum in existenţe pre-ascensionale ( existenţa pre-ascensionala este menita a aduce la suprafata nivele restante de karma care trebuie curatata). Din discutiile noastre anterioare, karma este termenul folosit in lumea voastra pentru a descrie intelesurile pe care un suflet urmareste sa le obtina iar pe calea ascensiunii, un suflet va implini astfel zeci de mii de intelesuri.

Multe suflete mai varstnice, aflate în trup în aceste vremuri, se afla foarte aproape de a-si fi încheiat ceea ce aveau ele de înÅ£eles dintr-un punct de vedere spiritual. Un suflet mai varstnic care incearca sa-si epuizeze inÅ£elesurile s-ar putea sa experimenteze de-a lungul vieÅ£ii multe si felurite "poveÅŸti". ÃŽn vreme ce vor exista întotdeauna înÅ£elesuri mai profunde la care lucrează sufletul, mai există ÅŸi altele bine tăinuite, de care sufletul începuse să se preocupe în alte puncte ale arcului reprezentat de vieÅ£ile sale anterioare. Există zeci de scenarii care pot fi aduse spre împlinire în vieÅ£i pre-ascensionale…  

În timpul unei vieţi pre-ascensionale, persoana va încerca să abordeze cât mai de timpuriu în viaţă, karma sa cea mai densă. Pe măsură ce sufletul să îndreaptă către înălţare, el este purtat spre a-şi curăţa karma veche, acumulată în vieţi trecute. În acele perioade, el poate intra într-o legătură cu acele suflete alături de care el se întrupase de timpuriu, în cadrul arcului vieţilor lui, pentru a declanşa vindecarea şi încheierea.

Pentru accelerarea acestei curăţări, un suflet poate alege să îşi creeze contracte cu suflete care s-au aflat acolo, când acea karmă a fost creată. Iar acele suflete vă pot ajuta în timpul procesului de curăţare în concordanţă cu Legea Atracţiei.

Vom remarca aici că, pentru acele suflete, nu există necesitatea unei vindecări. Ele au semnat cu voi contracte, prin care s-a convenit să vă reflecte acele aspecte ale sinelui vostru care au nevoie de vindecare şi vice versa. Astfel, când în viaţa voastră apare un suflet care vă declanşează tulburări lăuntrice, acest lucru vă este dat pentru a vă ajuta să recunoaşteţi si să vă vindecaţi răni vechi pe care le-aţi purtat după voi de-a lungul multor vieţi.
Exact din motivele pe care le-am descris aici, sufletele aflate în vieţi pre-ascensionale nu vor fi în măsură să intre în legături avansate de suflete-pereche decât mai târziu în viaţa lor. Când o persoană şi-a curăţat cele mai dense din scenariile vieţilor trecute şi a ajuns să manifeste adevărata vârstă a sufletului, ea va fi atunci pregătită de a intra într-o perioadă în care va fi posibilă activarea contractelor avansate, ale sufletelor perechi.

Contractele avansate de suflete-perechi se creează între suflete mai vârstnice care au în comun o profundă afinitate şi rezonanţă. Numai către această etapă mai târzie a vieţii poate fi benefică crearea unei conexiuni de tipul suflet-pereche. Împreună veţi putea accesa portaluri cu frecevenţe înalte care vă vor îndruma conştientizarea către înălţare/ascensiune.



Sursa: celestialvision.org








Niciun comentariu:

Un produs Blogger.