Eclipsa de Luna 28 noiembrie 2012




Sansa sau provocare?



O eclipsa de Luna la 6 ° 46 'Gemeni cu Soarele in opozitie la 06 ° 46' Sagetator. In plus, o multime de conjunctii ( Jupiter, Hyades, Nodul Sud si steaua fixa Algol) ! Ce coktail exploziv, nu-i asa ?
Daca retinem faptul ca grupul de stele Hyades aduce evenimente bruste, ferocitate, violenta, emotivitate crescuta, manipulari si impulsivitate, Nodul Sud  pasajul intre viata anterioara si cea actuala, pedeapsa in viata, Algol - cea mai malefică dintre toate stelele, cea mai  nefericita, cea mai violenta ÅŸi cea mai periculoasa stea de pe Cer (dupa cum susÅ£ine intreaga traditie astrologica) si Jupiter “ Marele Judecator”, obtinem un amestec ametitor !!!

Centrul Europei va resimti efectele imediate si in mod special unele zone din Polonia, dar si Ungaria, Romania si Turcia. Din punct de vedere personal, cei/cele cu ascendent sau Soare in Gemeni vor resimti influentele acestei eclipse mult mai puternic decat ceilalti, dar trebuie precizat ca pentru noi toti aceasta eclipsa atinge un anumit domeniu de viata pe care il va zdruncina in sensul bun sau nu...
Energiile innoitoare din Univers, vor veni in viata fiecaruia in conformitate cu frecventa de vibratie a rezonantei/rezonantelor create de-a lungul intregii vieţi si exista acum o mare oportunitate de reechilibrare karmica. Sa profitam cu totii de acest dar si sa devenim, sau mai degraba sa redevenim !







Niciun comentariu:

Un produs Blogger.