Sub semnul Scorpionului - Horoscop noiembrie 2012




Sa vedem: doua eclipse (eclipsa solara totala din 13 nov. la 21* Scorpion si eclipsa de luna din 28 nov. ), o cuadratura stransa intre Uranus / Pluto, Mercur retrograd aproape toata luna noiembrie (6 – 26 nov) si nu in ultimul rand, Nodul Sud (pedeapsa in viata) conjunct cu Algol, o stea perfida , violenta si aducatoare de pericole. Asta ar fi pe scurt o prezentare  a aspectelor tensionate din aceasta luna.
Mercur R va provoca haos si confuzie, NS conj Algol caderea unor capete importante la nivel global si tulburari sociale acolo unde nici nu gandim...

Saturn , acum in Scorpion, reprezinta structura societatii, o structura care trebuie sa evolueze rapid, chiar daca conservatorismul acestei planete face tot ce poate pentru a frana tendintele astrale acestui sfarsit de an 2012. Apoi este interesant cum retrogradarea planetei Mercur va influenta puternic rezultatele multor analize politice si economice pe intreg globul ( sa nu uitam de alegerile prezidentiale din Statele Unite). O schimbare neasteptata si fara precedent va da nastere la furie si ostilitate si va fi factorul declansator de schimbare a climatului social  din intrega lume.

Pe toata perioada retrogradarii lui Mercur, starea vremii se va inrautati si anunta o iarna plina de precipitatii si extrem de rece. Incepand cu 10 nov., fiecare zi va fi pasul spre o iarna nu tocmai usoara... dar care cu siguranta va fi iubita de copii!
Din 11 noiembrie, intrarea in miscare directa a planetei Neptun va arunca asupra noastra farmecul plin de mister al povestilor bine spuse de...  mass-media!! Manipulari pe banda rulanta, inselatorii grosolane si minciuni, altadata sesizate imediat, vor fi la ordinea zilei. Nu uitati totusi ca adevarul este cateodata mai ciudat decat minciuna!!!

13 noiembrie : eclipsa totala de Soare si cuadratura lui Mercur cu Neptun va sadi semintele unui nou mod de a conduce lumea desi cuadratura Mercur/Neptun ofera ocazia guvernelor sa ascunda realitatea asupra evenimentelor globale importante care se deruleaza in aceste zile... Adevarul nu este inca cunoscut si va fi interesant de urmarit efectele devoalarii acestuia!

Trigonul frumos facut de Venus cu Neptun  pe 22 nov., pare sa ajute economiei globale si perioada calma si prospera de acum, va da sperante multora dintre noi. Dar , cel mai important, va ajuta multi capi incoronati, presedinti sau guverne sa creasca in sondaje.  
In schimb, careul Marte/Uranus din 23 nov., cu Marte aflat intr-un loc sensibil si indreptandu-se spre Pluton, ne atentioneaza asupra unor evenimente violente si rascolitoare. Sunt vremuri de tradare si este bine sa fim prudenti cu actiunile, vorbele si evenimentele provocate de oameni apropiati.

28 noiembrie aduce cea de-a 2 eclipsa a lunii dar si conjunctia exacta dintre Marte si Pluton. Cuadratura facuta acestor doua planete de catre Uranus retrograd ( 4* Berbec) va aduce tensiuni, intreruperi, transformari, confuzii si schimbari imprevizibile. E o combinatie care vorbeste mai degraba de evenimente politice si economice importante decat de o activitate geocosmica desi vom auzi cu siguranta de furtuni puternice si cutremure (zona Pacificului de Sud, Noua Zeelanda, Australia, Europa de Est, estul Chinei, Rusia, Peninsula Coreeana, Filipine și Indonezia). Fiti cu ochii pe pietele financiare, zborurile aviatice, fenomenele meteo si...stirile mass-media. Asteptati-va la neasteptat!!





Niciun comentariu:

Un produs Blogger.