Horoscop 2013 - Capricorn








Capricorn 2013

2013 va fi pentru Capricorni un an extrem de plin. Cariera , locul de munca si viata sociala vor fi zonele care le vor atrage intreaga lor grija si atentie. Vor fi cand sus, cand jos, vor prinde viteza sau se vor poticni, vor trai din plin si vor trece prin tot felul de emotii... un an special!
2013 este un an karmic in care destinul va schimba realitatile din jurul lor si multe evenimente neplanificate ii vor indrepta catre un alt drum. Este o perioada speciala pentru toti iar 2013 si 2014 vor reprezenta ani de cotitura in destinul lor. Profitati din plin de acesti ani: corectati ce aveti de corectat, invatati din experientele traite si aveti incredere in schimbarile ce vor veni in viata voastra.
Prima parte a anului, in special lunile februarie-mai 2013, le vor aduce Capricornilor oportunitati, sanse si idei speciale care ii vor propulsa pentru urmatorii patru ani. Investitiile facute pana acum ar putea inregistra pierderi in aceasta prima parte a anului dar din iunie multele schimbari ar putea produce o ridicare lenta dar extrem de fructuoasa.
Exista posibilitatea schimbarii resedintei actuale si pentru Capricornii tineri, conceperea sau nasterea unui copil.
Mare atentie la actiunile facute impotriva voastra de cei cu care ati avut afaceri, interese sau relatii comune. Din 19 februarie pana in jurul datei de 8 iulie 2013, veti fi extrem de vulnerabili la aceste actiuni si desi veti trece cu bine peste aceasta perioada, sfarsitul anului v-ar putea prinde total nepregatiti...Relatii mai vechi si afaceri la limita legalitatii pot iesi la iveala si reputatia multor Capricorni ar putea avea de suferit.
Atentie la sanatate, in special dupa 7 noiembrie 2013, cand stresul ridicat v-ar putea crea anumite probleme. Evitati discutiile in contradictoriu, contrele cu persoane influente si veti reduce mult din cauzele problemelor de sanatate din aceasta perioada.
Calatoriile vor fi foarte frecvente in acest an si multi Capricorni isi vor imbunatati relatiile cu membrii familiei. Cei care s-au instrainat din varii motive se vor bucura acum de un nou inceput.






Niciun comentariu:

Un produs Blogger.