Horoscop 2013 - Pesti







Pesti 2013


Un an provocator pentru Pesti de vreme ce in 2013, amanarile, obstacolele si micile neajunsuri pot aparea atunci cand nici nu gandesc. Spre deosebire de prima parte a anului ( februarie-mai 2013), cand stresul este mult peste limita normalului, cand gandurile pesimiste par a va fi tovarasi, a doua jumatate a anului va va aduce reusite importante in cariera, imagine publica si sanatate.
Finantele personale aflate sub o puternica presiune tind sa creasca din iunie 2013, cheltuielile domestice se vor stabiliza si je m’en fiche-smul cu care tratati in general aceste probleme, ar trebui ponderat. Multe dintre actiunile si hotararile luate acum vor avea repercusiuni anul viitor... Deci, mai multa grija si atentie la tot ceea ce decideti!
2013 este un an care trebuie tratat cu mult pozitivism chiar daca sanatatea personala sau a partenerului/ei va va da fiori. Perioada neplacuta prin care ati putea trece la inceputul anului se va risipi pe masura ce 2013 inainteaza.
Din iunie 2013 starea psihica se imbunatateste vizibil si increderea in voi creste considerabil. Castigurile importante par sa-si dea mana cu cresterea profesionala si sociala iar satisfactiile venite din mediul familial va vor implini.
Posibilitatea renovarii sau infrumusetarii resedintei intra in actualitate din a doua jumatate a anului si satisfactia realizarii unui camin asa cum l-ati visat va va umple de mandrie.
Pentru acei Pesti care se afla intr-o relatie stabila, posibilitatea aparitiei unor probleme legate de sanatatea partenerului/ei ( 19 feb.-8 iulie) este extrem de probabila. Pentru relatiile parteneriale de alt tip ( profesionale, afaceri,etc.), se va pune in schimb problema durabililatii. Un anumit tip de manifestare egocentrica din partea Pestilor poate duce la schimbari nedorite. Controversele si deciziile dure trebuiesc neaparat evitate. Cuvinte rostite cu prea multa usurinta pot duce la pierderi de prieteni, colaboratori sau asociati.
Castiguri neasteptate pot veni via partener/a de viata sau intelegeri parteneriale.  Pasiti cu atentie in relatiile noi din 2013 si nu va avantati in parteneriate de orice fel deoarece exista posibilitatea pierderii de bani sau pozitie.
Din 7 noiembrie, exista posibilitatea achizitionarii unui bun imobiliar sau a unui automobil si pana spre sfarsitul anului sansele ca Pestii sa marcheze o realizare importanta sunt foarte probabile.







Niciun comentariu:

Un produs Blogger.