Horoscop 2013






Taur 2013

2013 se va dovedi un an foarte norocos pentru Tauri!
Toate planurile facute si obiectivele tintite se vor indeplini dar si munca va fi pe masura. Toti Taurii vor simti o crestere a energiei pe toate planurile, puterea de concentrare va fi din ce in ce mai mare iar abilitatea de luare a deciziilor se va imbunatati incepand cu luna februarie 2013.
2013 ii va face pe Tauri mai combativi, mai curajosi si gata de lupta cu toti cei care le vor sta in cale. S-ar putea spune ca personalitatea multor Tauri va cunoaste transformari interesante, daca tinem cont ca multi vor savura victoriile si se vor bucura de acestea, mai mult ca oricand. Atentie insa la sicanarile facute celor din jur, nu stiti cand veti avea nevoie de ei!
Casa muncii desi este foarte bine aspectata si rezultatele exceptionale, poate aduce Taurilor singuratatea alergatorului de cursa lunga. Ei risca sa-si sarbatoreasca victoriile singuri...iar septembrie este una dintre aceste luni. Multi nativi vor cunoaste recunoasterea oficiala, o crestere a pozitiei profesionale si recompense pe masura, totul in detrimentul relatiilor personale.
Pana in luna mai 2013 (inclusiv), Taurii vor gusta din prea plinul experientelor inedite, vor invata lucruri noi si se vor bucura de tumultul intamplarilor. Din iunie, toate eforturile le vor fi rasplatite. Financiar si sentimental le va merge din plin.
Tot in aceasta perioada, sansa sarbatoririi unui eveniment fericit in familie si posibilitatea cheltuirii de sume importante este extrem de probabila. Pe de alta parte, acest eveniment va marca inceputul unei perioade de bunastare si prea plin financiar!
Castigurile mari din surse nebanuite si succesul trait acum de Tauri ii poate face pe acestia sa alunece usor pe panta vanitatii si a infatuarii! Aceste tendinte ale Taurilor se vor regasi si in plan sentimental si multi nativi vor fi tentati sa calce stramb in plan relational. Ispitele intalnite in drumul lor spre succes le pot ameninta mariajul si pentru multi, relatiile secrete  pot sa-i coste foarte mult!!!
Din punct de vedere profesional, 2013 si jumatatea lui 2014, este o perioada cu care nu se vor mai intalni prea curand. Sirul de evenimente traite de nativii acestei zodii in acest domeniu, vor face deliciul si savoarea amintirilor depanate la gura sobei peste ani si ani...
Sunt favorizate calatoriile lungi in interes profesional si cheltuielile nechibzuite. Cu putina vointa , Taurii trebuie sa incerce sa evite capcana risipirii banilor si cu ajutorul unui bun consilier financiar vor putea face ca 2013 si 2014 sa reprezinte unii dintre cei mai buni ani ai lor!





Niciun comentariu:

Un produs Blogger.