Horoscop 2013






Rac 2013

Un an mult mai alert, mai plin de evenimente dar si cu mai multe recompense decat in 2012. Prietenii vor juca un rol important pentru Raci si pana spre sfarsitul lunii mai 2013 veti fi placut surprinsi de multi dintre ei. Dupa aceasta perioada depinde doar de ei sa cearna ce e bun de rau si sa-i aleaga pe aceia ce merita...
Racii casatoriti se vor bucura si vor sarbatori progresele exceptionale in cariera ale partenerului/ei. Nu va suparati pe ei atunci cand multe dintre treburile casei vor cadea in sarcina voastra si zambiti: Nu asta v-ati dorit?
Desi pana spre sfarsitul lui ianuarie 2013 castigurile si cheltuielile vor fi dezechilibrate, financiar va fi un an mai bun decat 2012. Bugetul Racilor se va echilibra din februarie 2013 si multi nativi vor reusi sa faca economii. Din iunie 2013 va incepe o perioada de investitii pentru majoritatea Racilor. Cheltuieli importante pentru cumpararea, renovarea sau amenajarea unei locuinte pot atinge punctul culminant in luna iulie. Dar ce satisfactie!!!
Racii aflati intr-o relatie sentimentala serioasa  vor trebui sa treaca peste perioada 19 feb-8 iulie 2013 cu multa diplomatie, intelegere si atentie. Este o perioada in care sansele ca partenerul/a sa fie mai mult timp departe de casa, sa creasca. Inarmati-va cu multa bunavointa si afectiune si gasiti-va timp unul pentru celalalt.
Cea de-a 2a jumatate a anului ii va gasi pe Raci din ce in ce mai ocupati, cu un interes crescut pentru camin si indepartandu-se usor de familie si prieteni. Sanatatea mamei sau bunicii le-ar putea da batai de cap Racilor si nu sunt excluse probleme personale de sanatate din acest motiv. Deasemenea exista posibilitatea aparitiei unui litigiu imobiliar. Nu renuntati si nu va sustrageti daca apare o astfel de situatie! Racii au norocul de partea lor in acest an!
Din octombrie 2013, multi Raci vor avea parte de surprize placute si exista posibilitatea achizitionarii unui lucru pe care si-l doresc de mai mult timp. Un interes mai mare pentru religie si spiritualitate va deschide calea multor Raci spre o analiza mai amanuntita a relatiilor de tot felul. Vor dori sa-si ordoneze viata, telurile si expunerea personala. Multi Raci se vor gandi la 2013 ca la anul in care maturizarea a pus stapanire peste viata lor fara ca ei sa prinda de veste!!!








Niciun comentariu:

Un produs Blogger.