Horoscop 2013








Fecioara 2013

Dupa un an nu tocmai usor, 2013 se va dovedi pentru Fecioare o surpriza placuta! O noua sursa de venituri si un castig neasteptat vor veni pentru nativii acestei zodii exact la timp. Casa banilor din astrograma Fecioarelor este exceptional de bine aspectata si multi vor avea parte de un noroc incredibil, fie ca veti beneficia de acesta prin intermediul partenerului fie ca este al vostru personal. Cu toate aceste evenimente pozitive in jurul vostru, incercati sa nu va neglijati sanatatea. Acordati atentie marita intregii zone a gatului si tuturor simptomelor aparute in aceasta zona.
Desi in plan sentimental anul nu incepe prea bine dupa data de 30 ianuarie, atmosfera se va imbunatati si o calatorie in afara tarii sau intr-o locatie deosebita in interiorul tarii va fi cadoul partenerului/ei pentru perioadele cetoase pe care le-ati depasit.
In plan profesional, iunie 2013 va aduce noi oportunitati si schimbari in acest domeniu de viata. Fecioarele vor intra intr-o faza foarte activa la locul de munca si noile proiecte aparute in acest domeniu, ii vor obliga sa sacrifice din timpul acordat celor dragi. Va fi o perioada dinamica si vor trebui sa munceasca din greu si sa depuna toate eforturile pentru a acoperi toate aceste teritorii neexplorate inca. Faima multora va creste si multi vor gusta din paharul popularitatii!
Multe Fecioare vor trebui sa evite polemicile cu cei intalniti in cale in acest an (mai ales ca au talentul innascut de a folosi cuvinte pline de diplomatie) pentru a nu-si crea probleme inutile.
In plan financiar, in afara castigurilor de la locul de munca, multe Fecioare vor fi tentate sa recurga la modalitati de castig ilicite sau aflate la granita moralitatii. Fiti atenti pentru ca multe dintre asemenea activitati se pot intoarce impotriva voastra , in special dupa 19 februarie 2013. Deasemenea, Fecioarele sa evite datoriile! Cei care au deja,  este bine sa-si rationalizeze resursele ( in special februarie – iulie 2013) pentru a evita presiuni nedorite in aceasta zona.
Dupa 16 iulie 2013, multi dintre voi vor avea motive de sarbatoare cand finantele vor creste neasteptat, viata sociala se va ridica la parametri demult neatinsi iar relatiile sociale se vor innoi cu persoane pline de influenta.
Sfarsitul anului ii va gasi pe Fecioare experimentand o stare de bine si multumire sufleteasca asa cum nu au mai avut de multi ani, stare care ii pregateste in fapt pentru un 2014 extrem de bun !








Niciun comentariu:

Un produs Blogger.