Horoscop 2013

 




Balanta 2013  



2013 – un an foarte activ, provocator si de neuitat!
Daca din punct de vedere financiar, Balantele vor constata o crestere constanta, in zona relatiilor, profesiei si sanatatii vor experimenta  un amalgam de trairi si evenimente incitante.
O combinatie speciala intre Saturn si Nodul Nord al Lunii va influenta Balantele si le vor face mai combative dar si mai inflexibile. Dorinte secrete se nasc acum in gandurile lor dar si imposibilitatea de a le impartasi cu cei din jur. Incepand cu 15 ianuarie 2013, cei din anturajul Balantelor vor sesiza o schimbare de atitudine si mentalitate. Pe langa partea mai putin buna ( rigiditate in fata mai multor oportunitati sau persoane), este bine de stiut ca Balantele vor beneficia in 2013, de mai multa determinare, concentrare si capacitate de realizare a planurilor.
Din punct de vedere profesional, anul va incepe cu cateva probleme legate de mediul de lucru, colegi, echipa sau (pentru unii) de imaginea publica. Dupa 30 ianuarie se va simti o imbunatatire in acest sens si Balantele vor gasi solutii la problemele aparute iar luna mai ii va surprinde cu o rasturnare de 180° in acest domeniu.
Din iunie 2013, norocul va incepe sa le surada si problemele cu care s-au confruntat pana la aceasta data, se vor risipi. Bucuriile si satisfactiile le vor fi tovarasi de nadejde iar realizarile din ce in ce mai viguroase... Multi vor calatori mult incepand cu cea de-a doua jumatate a anului, religia si spiritualitatea vor deveni domenii de interes iar datoriile multora se vor reduce substantial.
Noi activitati si interese se deschid in fata lor incepand cu 7 noiembrie si inaccesibilitatea cu care s-au invaluit pana la aceasta data, va trebui uitata, daca vor dori sa nu piarda ocazii si momente favorabile in cariera si viata personala.
In 2013, relatiile interpersonale se vor regasi in prim-planul trairilor lor. Multe dintre ele vor  suferi transformari radicale, asteptari naruite si apoi implinite, relatii sentimentale aparute brusc si apoi pierdute, angajamente si posibile casatorii neasteptate. In fapt, un amestec pasional de traire si existenta aprinsa care pentru multe Balante va face din 2013 un an memorabil!








Niciun comentariu:

Un produs Blogger.