Puterea psalmilor(2)




Din vremuri stravechi  Psalmii Bibliei s-au folosit pentru profetii , divinatie sau protectie.  In Evul Mediu apare Shimmush Tehillim ( in trad. Cum sa folosim Psalmii),  manuscris al carui autor ramane anonim si in care se descrie ajutorul psalmilor in confectionarea talismanelor sau in ritualurile  de protectie . Cateva exemple de folosire :
Psalmul  61 - pentru a avea o casa norocoasa
Psalmul 121- pentru o calatorie sigura
Psalmul   3  - pentru indepartarea durerilor de cap ( cititi acest psalm deasupra unei mici cantitati de ulei de masline si ungeti-va cu acesta)
Psalmul 103:2-5 - pentru orice boala legata de varsta inaintata
Psalmul 147:1-3 – pentru a vindeca depresia
Pentru orice boala : Iacov 5:14-16

Deasemenea, numeroase versete din Biblie pot fi folosite cu stiinta si intelepciune pentru indeplinirea unei anumite dorinte. De exemplu pentru a-ti gasi dragostea ( a nu se folosi doar din curiozitate) se citeste de trei ori, trei zile la rand exact la aceeasi ora, versetul 8:7 din Cantarea Cantarilor “Marea nu poate stinge dragostea, nici raurile s-o potoleasca; de-ar da cineva pentru iubire toate comorile casei sale, cu dispret ar fi respins acela”. Asteptati trei saptamani si rezultatele vor apare.
Pentru a scapa de problemele financiare se citesc versetele 17-19 din Timotei 6: “Indeamna pe bogatii veacului acestuia sa nu se ingamfe, si sa nu-si puna nadejdea in niste bogatii nestatornice, ci in Dumnezeu, care ne da toate lucrurile din belsug, ca să ne bucuram de ele.
Indeamna-i sa faca bine, sa fie bogati in fapte bune, sa fie darnici, gata sa simta impreuna cu altii,
Asa ca sa-si stranga pentru vremea viitoare drept comoara o bună temelie pentru ca sa apuce adevarata viata.”


va urma






3 comentarii:

  1. Multumesc tare mult ptr acest articol. Rugaminte: ma puteti lamuri asupra psalmilor 61 si 121 deoarece in art. precedent apar alte explicatii asupra lor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu drag... explicatiile sunt valabile pentru ambele scopuri. Diferenta este facuta doar de ziua in care se citesc acesti psalmi. Nu am vrut sa intru in prea multe detalii, nu pentru ca nu doresc sa transmit informatia ci pentru ca sunt convinsa ca cei ce doresc mai mult vor gasi Calea...
    o zi minunata

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.