Horoscop aprilie 2013




Cercetand cerul anului 2013, o multime de astronomi l-au denumit “anul cometelor”datorita numarului de comete neasteptat de mare care va intra in atmosfera noastra. Din punct de vedere istoric, cometele au fost intotdeauna semne de bun sau rau augur pentru evenimente ce vor urma in anul respectiv. Daca privim cometele ca un mijloc de comunicare cu Divinitatea si vom incerca sa decodificam limbajul universal simbolic, am putea sa incercam sa deslusim ceea ce inaintasii nostri stiau.
“Efectele cometelor sunt influentate de constelatia in care ele apar, de gradul si semnul zodiacal si pot provoca caldura excesiva, boli, razboaie, schimbari de putere, vanturi puternice, cutremure si inundatii.”– W.Robson

Deci daca 2013 este “anul cometelor”, ce mesaje se transmit omenirii?
In martie ( sf. lunii martie 2013) cometa Pan-STARRS a putut fi vizibila pe cerul nostru si a strabatut constelatiile Piscis Austrinus, Aquarius, Cetus, Pisces, Andromeda și Cassiopeia. De retinut ca strabate zodiile Varsator si Pesti iar Romania are un Soare in Varsator!!...apoi va face conjunctie cu galaxia Andromeda ( modificari si schimbari importante in viitor pentru drepturile femeilor din intreaga lume).
Avem apoi in noiembrie cometa ISON, care se va apropia foarte mult de Soare si va fi vizibila incepand cu mijl.lunii noiembrie pana in ianuarie 2014. Extrem de stralucitoare si comparabila Marea Cometă din 1680, ISON ar putea aduce debutul unor boli sau pandemii. Este foarte posibil ca in acest an 2013, sa inceapa atacuri violente ale unei boli scapate de sub control ( “scapate” un mod metaforic sau... nu). Intervalul martie –noiembrie este critic din acest punct de vedere, iar lunile de vara sunt esentiale pentru evenimentele ce vor urma.

In ceea ce priveste luna aprilie, as vrea sa fac o comparatie. Valoarea actiunilor pare sa fie in crestere acum si as vrea sa ne amintim de perioada 1999-2000, cand tot asa erau pe crestere. Au continuat sa creasca pana cand au inceput sa scada si a venit acel imposibil de uitat 11.09.2001...iar lucrurile nu au mai fost niciodata la fel!
In acest an, un eveniment de acelasi calibru va schimba lumea intreaga si ne vom raporta la el ca la un sfarsit dar si un nou inceput.
12 -17 aprilie : inceputul unor evenimente importante care va marca acest timp in istorie, momente grele si dificile la nivel global. Tot in aceasta perioada, avem pe cer formate doua yoduri ( numite si “degetul lui Dumnezeu sau mana destinului”) care aduc situatii dificile si relatii stresante care se repeta pe durata mai multor vieti. Avem nevoie de un  nou mod de intelegere, mai multa obiectivitate si nu in ultimul rand, libertate interioara. Nu este usor pentru nici unul dintre noi, vom fi incercati toti intr-un anumit domeniu de viata iar toate aceste greutati au un singur scop: constientizarea greselilor repetate de-a lungul acestei vieti si nu numai.

30 aprilie: opozitia lui Marte cu Saturn poate provoca atacuri neasteptate, lupte subterane pentru putere ( pentru Romania vizat va fi Parlamentul, buna functionare a sistemului economic, sistemul legislativ) si nu in ultimul rand o crestere a frustrarilor populatiei, violente sau/si taieri ale cheltuielilor la nivel macro sau personal. Cu Jupiter aflat in casa 12 ( harta natala a Romaniei) am putea sa ne mai asteptam la atacuri venite din partea unor dusmani ascunsi (inca) Romaniei, cu presiuni pe domeniul bancar, evenimente care vor apare brusc si neasteptat. Sunt de asteptat masuri drastice care pot afecta locuri de munca, conditii de trai, piata de capital, banci si societati comerciale. Impuls temporar pozitiv pentru tehnologia comunicatiilor si activitatile conexe si de urmarit piata argintului.








Niciun comentariu:

Un produs Blogger.