Noul ADN al Pamantului


Priviti lumea din jurul vostru pentru doar un moment. Ce vedeti? Punctele de vedere ale media inca raporteaza razboi, crime, dezastre si prevad colapsuri economice. Si ceea ce este difuzat este ceea ce se vede in 3D.

Cu toata aceasta energie veche care nu se da batuta usor, Noul Pamant poarta acum o matrice prin Reteaua Cristalina care va permite umanitatii sa fie mult mai constienta de adevarata ei natura din cadrul multidimensionalitatii. Ascensiunea in masa a Umanitatii (care va avea loc in timp de 300 de ani), incepe acum in 2013! Planeta Pamant se afla acum pe varful “ Anului Unu al Noului Pamant” si umanitatea o va urma si in timp rapid, va Ascende si ea.
Chiar daca multi dintre oameni nu recunosc acest lucru in constiinta 3D, Pamantul s-a schimbat cu adevarat, absolvind gradat noua paradigma. Asa ca este timpul sa ne eliberam de vechile energii ale FRICII. Profetiile osandei, dezastrele cataclismelor globale NU vor avea loc. Economia nu va cadea in haos. La ce ar servi asta? Nu aceasta este calea in Noua Planeta. Va asiguram ca in 2013 va rasari un nou soare si este, intr-adevar, soarele schimbarii. Aduce lumina magnificului Pamant Nou.

In aceasta noua era, acest lucru este in sarcina cautatorilor sa proiecteze bucurie, sa proiecteze lumina, pentru ca in extinderea Armonicilor Cristaline este amplificat fiecare foton al luminii mentale pe care il proiectati. Rolurile voastre sunt duse catre o noua bunavointa pe masura ce cresc puterile voastre de creatie.
2013 este un nou inceput, in toate sensurile. Noul Pamant contine acum, in interior, propriul curs al secventelor lineare, punctele de intersectie multidimensionale si portile de timp. De fapt, este vorba despre punctele de consolidare ale timpului colector care a permis Ascensiunii sa aiba loc. Aceste puncte sunt porti prin care au intrat multi dintre voi care sunt calatori din viitor, Siriusieni-Pleiadieni-Navigatori Arcturieni si Purtatori de Coduri care au intrat prin aceste portaluri pentru a se afla pe planeta pentru Ascensiune.

Acesti Purtatori de Coduri vor amesteca energiile a ceea ce este denumita ca fiind emisfera nordica cu emisfera sudica. Anumite culmi cheie din sud, cum ar fi Patagonia, Uluru, Islanda de Est si Kilimanjaro vor fi ancorate la Noul Firmament de-a lungul anilor urmatori. Astfel. Noul Firmament este de o vitala importanta pentru Ascensiunea umanitatii si este, cu adevarat, o extensie a retelei complete iar anumite puncte de pe planeta voastra au energii rare care le permit sa fie puncte de conexiune ( ex: Newgrange, Islanda de Est). Aceste puncte de pe glob sunt Portaluri care transcend dimensiunile si timpul. Ambele au fost conectate direct la punctele speciale ale penta-dodecaedrului dublu stelat al Retelei Cristaline 144.
Este important de notat faptul ca procesul de ascensiune a avut loc la data de 12-12-12. Data de 12-12-12 a permis ca energia Cristalina sa se manifeste in Noul Pamant si permite noului ADN al planetei sa se racordeze in campul cristalin, sa se conecteze la Noua Retea si sa se contopeasca cu “Reteaua Umana”.

Noul Firmament (Intindere) Planetar se va exterioriza ca doua benzi eliptice de arcuri frecventiale iridiscente care vor inconjura Pamantul, asa cum a facut cu eoni in urma. Una dintre aceastea este un inalt rafinat Electro-Magnetic in sinergie rezonanta si emite o nuanta aurie. Cealalalta este Cristalina si emite o culoare stralucitoare de platina. Noul Firmament va transforma valuri puternice de energie celesta intr-o forma benevolenta care poate fi mai usor primita in Planul Terestru, un imens transformator dar si un val protector in acelasi timp! Va “lustrui”, forma si rafina energiile celeste in aplicarea acestora in dimensiunea a 12-a a Pamantului. Cele doua benzi eliptice vor crea un camp de frecventa OM si vor straluci pe cerul noptilor din 2038, aparand cumva similar cu Aurora Boreala.

Veti vedea Noul Firmament desavarsit in anul vostru 2038. Nu este scris in Piramide? Edgar Cayce a facut cu adevarat aluzie la acest an 2038. Este un alt punct de referinta major in Ascensiunea umanitatii. Unii dintre voi nu vor mai fi prezenti fizic in 2038, insa veti avea misiuni cheie in asistarea celor care au fost chemati pentru aceasta munca. Veti darui pre-ansamblarea in conectarea punctelor cheie si veti inspira cautatorii Copiiilor de Cristal pentru desavarsirea Noului Firmament din 2038. Vedeti voi, multi dintre voi ati experimentat ASCENSIUNEA ALTOR PLANETE SI A ALTOR LUMI, DE MULTE ORI; si cunoasteti pericolele. Voi intelegeti mecanismele. Iar ceea ce ramane este stabilirea noii directii, ancorarea Noului Firmament.


Eu sunt Metatron, si impartasesc cu voi aceste Adevaruri. Sunteti Iubiti. …Si asa si este…si este asa.

Un comentariu:

  1. NAMASTE !!! Ma bucur si imi pare rau deopotriva ! Ma bucur pentru timpul de cand in corp uman am constientizat REALITATEA DIFERITA DE CE NE OFERA 3D lucrez asiduu cu mie ,desi de multe ori rezultatul este neelocvent.Dar asta nu ma descurajeaza,deoarece se spune -zicere de la FRAGA=FRATII NOSTRI GALACTICI ca aceasta munca constienta se intinde pe parcursul a mai multor vieti,asa ca cine stie de cand EU-l meu lucreaza .Probabil ca am venit aici cu ceva lectii invatate deoarece odata cu schimbarile din '89 ,mi-au cazut in mana carti pana atunci inexistente ,sau rare,sau interzise.De la acea vreme ,dupa lecturarea primei carti efectiv am fost magnetizat de continut,ca apoi in mod alert am cautat si cumparat carti in domeniul spiritual ,facandu-mi propria biblioteca iar mai nou,odata cu extensia net-ului sa ma abonez la site-uri de specialitate de unde sa aprofundez teme de o extraordinara diversitate,de la meditatie la muzica,la intalniri si cautarea de semeni preocupati si constructivi in domeniul spiritual.Ma intristeaza ca timpul meu biologic ,usor usor se cam termina si nu voi mai apuca acel an 2038....si simnt ca nu am terminat ce am inceput aici,acum asa ca un invatacel.M-as fi bucurat sa pot fi si eu un izvor care sa alin setea celor care cauta propria desavarsire,dar caaate am si eu de invatat si nu ma pot considera capabil de a-i initia pe cei de langa mine .Deci mai bine imi invat eu lectiile si om vedea ce va mai fi.........GeorgedeDrobeta.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.