Ponturile unui astrolog hatru




Berbec

Vesnic tanar, caut o persoana care sa nu oboseasca, nici macar cand o alerg prin casa. Nu am prejudecati si am obiceiul de a fi direct, fara ocolisuri. Ma aprind repede, nu stau pe ganduri ca nehotaratii aia din Balanta si nu pierd vremea cu un preludiu interminabil ca Racii.. Avantajul este ca stiu ce vreau si actionez ca atare.

Daca ma iei cu nu stiu cate crize interioare ce te impiedică sa fii fericit, uita-te la Pesti ca s-ar putea să fie mai receptivi. Eu iti aduc optimism, incredere in fortele proprii si multa distractie.... Sunt generos si saritor la nevoie, nu ma prefac ca ploua atunci cand ti s-a stricat masina sau ai rămas fara medicamente. Te sustin in tot ce intreprinzi fiindca nu-mi place sa tai frunza la caini si sa ma plang de un destin esuat lamentabil. Nu garantez insa fidelitatea mea, nu am ce face, sunt cea mai aprinsa creatura din univers.Am uneori reputatia de scandalagiu, dar eu nu tin furia ca ranchiunosii aia de Scorpioni, asa ca mai bine scurt si intens, decat epuizant si pe termen lung. Imi place sa fiu cocolosit ca un copil uneori, asa ca nu fi rece… dar nici prea calda, pentru ca imi place sa cuceresc, sa fiu provocat, sa fac surprize, nu sa ma culc pe o ureche si sa ma bucur de camin ca plictisitorii aia de Tauri. Ador excursiile, muntii, provocarile si toate jocurile cu suspans. Daca vrei intensitate, cauta-ma!

Taur

Da, am citit anuntul de mai sus al Berbecului… obositoare fiinta! Nu sta locului, deloc. Eu sunt un om serios si stiu ca o relatie se formeaza in timp, cu pricepere si rabdare. Nu ard pana la scrum ca Berbecul si nu scriu poezii de vrajeala ca Gemenii. La mine dureaza pana iau hotarari, dar sunt pe termen lung sau definitive. Apreciez o masa gustoasa, o atmosfera romantica, mangaierile ...
Trebuie să iti spun ca am tabieturi, nu ma deranjeaza rutina si nu imi plac prea mult schimbarile de orice fel. Asta e de bine, cu mine nu te trezeşti in situaţii imprevizibile sau obositoare de genul iesirilor in club la 2 noaptea sau exercitii de yoga la 5 dimineata.

Cum ma gasesti azi, sunt si maine. Nu incerca idei abracadabrante de genul „libertate fara frontiere”, eu inÅ£eleg prin cuplu o viaÅ£a in comun, cu bune sau cu rele, cu iesiri in parc, vizite, bunici, rate, copii, nu fiecare cu lumea lui si sa filozofam despre spiritul neingrădit. Ma enervez greu. Eu nu sar ca ars precum Berbecul si nu vorbesc fara minte ca Sagetatorul. Asa ca, daca ai nevoie de o persoana calma, de incredere si naturala, eu sunt ! Recunosc, nu prea spun direct ce ma nemultumeste, trebuie sa mai lucrez la acest capitol. Imi place arta, ma plimb cu drag prin padure, culegem floricele si ascultam muzica lenta. Dacă vrei stabilitate, cauta-ma!

Gemeni

Sunt un fluture viu colorat si cu mine te vei simti cea mai iubita faptura. Mergem peste tot, zburam pretutindeni. Nu garantez ca ajungem undeva, dar eu sunt adeptul zicalei „traieste clipa”, nu sunt rigid precum Taurul. Nu am retineri ca scortosii aia de Capricorni, eu rad cu tine, vorbesc, te sun, dar trebuie sa fii o persoană activa social, cu simtul umorului si fara prea multe complexe. Daca esti o persoana inteligenta, ma cuceresti, insa incearca sa nu ma eclipsezi, altfel imi iei ce am eu mai de pret, informatiile multe si diverse pe care le folosesc in momentele-cheie. Eu iti declar iubirea nebuna, nu astept ca Taurul pana iti cade parul de nervi si nici nu ma retrag ca Racul la primul semn de duritate. Ei bine, cred in libertatea emotiilor si a sentimentelor, de aceea te voi inÅ£elege daca a doua zi nu ma mai iubeÅŸti... asa pot fi si eu cateodata.
Solicitarile de orice fel ma sacaie, mai ales daca sunt prea multe… si nu te tin legata de piciorul patului ca Taurul! Excesele emotionale ma tin doar zece minute, prin urmare daca esti in cautarea unei povesti romantice fa-le cu mana Racilor sau Pestilor. Sunt spontan, amuzant si irezistibil. Stiu valoarea unei surprize… Caut pe cineva care sa merga la teatru, la biblioteca si in discoteci. Daca doresti varietate, cauta-ma!

Rac

Nu as merge cu un Geaman nicio clipa, nu are profunzime si nu stie ce este aceea traire interioara. Dacă vrei aventura, du-te spre Lei sau spre Sagetatori. Nu te iau ca sa te las si nu te impart cu nimeni. Eu te ocrotesc, sunt grijuliu, atent si iti intuiesc starile de spirit. Nu ma uit prin tine ca Geamanul, ci la tine, la expresivitatea ochilor tai. Nu stiu daca tu cauti un om sensibil, dar mi-ar placea sa ma suporti asa cum sunt, am uneori capricii si ma supar ca un copil… Pun suflet si nu mi-e deloc indiferent ce se petrece in lumea pe care noi o construim.
Dacă vrei siguranta si intimitate, daca „acasa” are greutate pentru tine, eu sunt omul potrivit. Nu te dezbrac precum apucatul de Berbec si nici nu fac din amor un experiment ca Geamanul. Ma deschid cam greu, sunt usor timid, dar stiu sa iau initiativa cand trebuie.  Daca si tu cauti pe cineva care sa nu fie prea independent, daca ti se pare normal sa iesi in oras cu iubitul, nu cu prietenii, sunt aici. Eu nu „dau papucii” usor ca cei din Gemeni sau Varsator, dar am nevoie de tandrete, rabdare si multa intelegere. Prefer sa mergem la mare, sa contemplam apusul, sa crestem catei sau pisici si sa luam din cand in cand cina cu mamele noastre ( ce sa fac?, nu pot sta departe de ea...). Daca vrei siguranta, cauta-ma!

Leu

Lasati-l pe Rac cu emotiile lui adanci cu tot! Viata este aici, acum si trebuie traita din plin. In plus, este prea econom, pe cand eu sunt generos, te duc la cel mai select restaurant, iti iau cel mai scump parfum, iar daca totusi nu imi permit (deh, i se mai intampla si Leului) promit sa ai macar senzatia ca din clipa in clipa urmeaza sa te imbogatesti. Eu nu stau intre patru pereti ca Racul sau ca Fecioara, eu iti arat viata de noapte, ultimele noutati in oras si te prezint ca pe o regina cercului meu de prieteni.
Or fi Gemenii jucausi, dar eu sunt si jucaus si hotarat, nu sunt instabil ca ei. Daca vrei un indragostit palid si cuminte, ia o Fecioara, eu sunt romantic pana in varful urechilor si apreciez poezia, serenadele sub clar de luna, mesajele pe telefon bombastice. Da, nu imi place sa imi tai elanul vorbindu-mi despre datorii, facturi sau sa ma compari cu nu stiu cine, ar fi bine sa ma lauzi macar din cand in cand. Nu caut o femeie care sa ma puna la colt, sa ma educe, sa ma cheme acasa tipand. Eu sunt pana la urma seful si imi place sa mi se dea atentia cuvenita.
Sunt optimist, am voie buna, omenos si pot purta cu tine orice fel de conversatie. Nu spun minciuni ca Geamanul si nu sunt evaziv ca Pestele. Eu merg direct la tinta si dau dovada de corectitudine. Imi plac petrecerile, jocurile de noroc, filmele, spectacolele si tot ce presupune umor si creativitate. Daca doresti romantism, cauta-ma!

Fecioara

Cu impulsurile de moment ale arogantului de Leu, nu ajungem nicaieri. Viata nu este un haos, ci un proiect planificat rational. Sunt un om cumpatat, dar daca ai rabdare si nu zambesti ca o papusa Barbie in faţa glumelor nesarate ale Geamanului, vei vedea ca am destule fantezii. Eu nu le risipesc pe oricine. Mi-aa dori sa fi eleganta si sa nu vorbesti indecent, fiindcă nici eu nu apar la intalnire cu parul valvoi ca Varsatorul.
Sunt atent la igiena si la impresia pe care o fac, nu te primesc la mine acasa, invitandu-te sa te asezi pe un pat plin cu rufe si carti ca dezordonatul de Sagetator. Nu sunt superficial, nu renunt imediat, tocmai fiindca eu imi analizez bine sentimentele si ma implic dupa ce sunt sigur ca relatia este potrivita. Stiu ca o viata conjugala presupune si datorii sau responsabilitati, lasa-ma pe mine sa tin evidenta cheltuielilor, sa organizez mese festive sau altele de gen, si, in plus,  eu nu dau buzna pe usa ca iresponsabilii de Sagetatori sau Varsatori.

Sunt fidel, grijuliu cu sanatatea si viata casnica. In schimb, nu mpot abtine sa nu critic, dar sfaturile mele iti pot fi de un real folos. Amorul spontan nu ma atrage prea mult. In schimb, am rabdare si tehnicile mele se imbunatatesc, nu fac ca Gemenii sau Sagetatorii, sa dau tot ce am mai bun si apoi sa stau pe margine. Ma atrage tot ce tine de sanatate, natura, animale, alimentatie. Daca doresti seriozitate, cauta-ma!


PS: Doamnelor, nu va temeti! Secretele domniilor voastre sunt in siguranta! Cine poate sti ca toate aceste dezvaluiri sunt valabile si pentru voi?





Niciun comentariu:

Un produs Blogger.