Horoscop iulie 2013 (2)





Leu

O luna aparent linistita dar lucrurile nu sunt intotdeauna asa cum par...Inimosii Lei care au mereu un fel aparte de a-i sprijini si socializa cu cei din jur, doresc acum sa petreaca mai mult timp singuri pentru a gasi cea mai potrivita strategie pentru viitor. Iulie este o luna frustranta si majoritatea nativilor Lei par sa se bata cu morile de vant. Pentru multi dintre ei este momentul sa se predea si sa decida mai bine ce NU vor sa faca decat ceea ce vor sa faca.
Iulie nu este luna in care se pot face progrese, modificari de plan sau sa actionati in vreun fel. Asteptati, ascultati si zambiti tuturor celor care va dau atat de multe sfaturi! Spre sfarsitul lunii veti putea face rost de fondurile necesare pentru a iesi dintr-o anumita situatie care va da de cap de ceva timp.
Deasemenea, daca sunteti implicati in orice mod in probleme imobiliare, amanati decizia sau semnatura unui contract pana dupa 21 iulie cand Mercur isi va incepe mersul direct.

Fecioara

Oportunitati importante in viata profesionala, mai ales ca, in sfarsit, eforturile voastre din ultima vreme au fost remarcate. Mai multe activitati, drumuri, evenimente va vor aduce in cale persoanele potrivite pentru reusite notabile in cariera. Prieteni noi si vechi va vor pune in legatura cu alte persoane si in mod natural cercul vostru de cunostinte se va mari. Nu este exclus ca printre aceste noi cunostinte, una sau doua sa fie extrem de hotaratoare pentru reusita si succesul in profesie. Oricum, aveti un an la dispozitie ( pana pe 16 iulie 2014) sa gustati din plin bucuriile ce vor veni din aceasta zona. 
Fecioarele cu ziua de nastere in luna august vor fi primele care se vor bucura si treptat , pe masura ce Jupiter isi parcurge drumul prin zodia Racului, toti ceilalti. Pastrati toate aceste vesti placute departe de urechile celor din jur, exista persoane care nu se bucura si care nu vor ezita sa va barfeasca pe la spate.
Sfarsitul lunii poate aduce vesti bruste nu prea placute, implicand o suma de bani ( probabil o factura mai mare decat v-ati asteptat). Nu va speriati, luna august va va uimi prin realizarile si bucuriile pregatite pentru voi. Fiti convinsi!

Balanta

O luna buna profesional care va da aripi sa visati la miscari importante in acest domeniu. Implinirea profesionala va impinge multe Balante spre o cautare spirituala mult mai profunda si multi nativi vor savura o pace interioara cu efecte importante in plan mental si fizic.
Pot aparea probleme juridice in redactarea unor acte, si pentru a evita aceste probleme, cititi si studiati cu atentie orice acord sau contract incheiat. Ajustari si schimbari neasteptate pentru toti cei care calatoresc in aceasta luna, planurile facute cu atata migala nu se vor mai regasi in realitate si factorul "imprevizibil" va fi determinant!! 
De retinut ziua de 21 iulie! In plan sentimental aceasta zi va lasa amintiri memorabile pentru multe Balante...

Scorpion

Este timpul sa faceti ordine in administrarea finantelor dumneavoastra! Exista un sentiment de teama in gandurile voastre si suspiciunile de pana acum devin realitate. Faceti un plan de viitor si nu va abateti de la el.
Vesti foarte bune de calatorie dupa 8 iulie. Scorpionii aflati la varsta invatatului vor avea parte de un an extraordinar, cu reusite deosebite in acest sens( Jupiter in Rac-casa 9 pentru Scorpioni pana pe 16 iulie 2014).
Pentru nativii care desfasoara activitati comerciale, vesti bune pe partea de export. Ajutor din partea unor persoane straine stabilite in orasul/tara dvoastra sau de aceeasi cetatenie stabilite in alta tara.
Socializare intensa, mai ales in perioada 22 iulie- 16 august 2013.
Problemele legate de casa isi vor gasi rezolvarea pana pe 22 iulie (+/- 4 zile). Pentru toti cei care se muta, decoreaza, schimba/ muta mobila, toate amanarile si frustrarile  vor fi uitate dupa aceasta data. 




4 comentarii:

  1. Celelante zodii ? Unde sunt ? Ca de vorba aia daca le pui la sfarsitul lunii iulie cred ca un mai au nici un rost nu'i asa ?
    Ms

    RăspundețiȘtergere
  2. inteleg nerabdarea dvoastra dar timpul meu liber este destul de limitat. Incercati va rog sa intelegeti ca pentru mine acest blog este un hobby si analiza astrologica o fac doar pentru prietenii mei virtuali.
    cu respect

    RăspundețiȘtergere
  3. MULTUMIM MULT PENTRU EFORTUL DEPUS , DE A NE PREZICE HOROSCOPUL LUNII IULIE 2013 , ESTE FOARTE INTERESANT , MAI ALES CA MI SE POTRIVESTE DE MINUNE SUCCES IN CONTINUARE SI SA O TII TOT ASA IN CONTINUARE !

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu,nu este un efort...Imi place muuuult de tot ceea ce fac si ma bucur ca exista oameni care sunt interesati de analizele mele astrologice.
    Multumesc Gabriela!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.