Horoscop 2014





Balanta


Ca sa parafrazez titlul unui roman, pentru Balante urmeaza “La rascruce de decizii”. 2014 le va da un ultimatum nativilor acestui semn sa se decida intr-un fel sau altul. Cu totii cunoastem “ efectul fluture” ( ordinea ascunsa in orice evoluție aparent haotica). Pentru cei care vor sa o studieze in splendoarea ei sa priveasca atenti nativii Balanta.

In 2014, Soarele, Saturn si Venus nu vor fi prea prietenoase cu Balantele, iar energia puternica a acestor astre se va alia cu bataiosul Marte. Prin consecinta nu ne ramane decat sa notam ca Balantele vor trai momente provocatoare care vor rasturna obiceiuri si relatii. Patru etape de parcurs, fiecare cu invatamintele ei si cu diferite moduri de aparare impotriva negativitatii astrale.
Inceputul primei etape va debuta la jumatatea lunii ianuarie si va dura pana spre jumatea lui martie. Cariera Balantelor va fi frumos aspectata si numeroase oportunitati le vor iesi in cale. Luati taurul de coarne, nu amanati nicio decizie care priveste viata profesionala, profitati de fiecare informatie , de fiecare relatie, sfat sau barfa. Balantele pot avea rezultate spectaculoase din surse extrem de originale!!!

Reticente din partea celor apropiati in privinta unei investitii si chiar daca aceasta este decizia corecta, Balantele nu vor avea de partea lor nici cel mai mic sprijin.
Usor, fara a baga de seama, Balantele se indreapta spre cea de-a doua etapa, o etapa extrem de activa. Energiile combinate ale Soarelui si ale lui Marte (energii, din pacate, nu prea placute), vor slabi aliatul Balantelor de la inceputul anului, Saturn, si vor scoate la lumina probleme in viata profesionala dar si cea personala. Din aprilie pana in mai 2014, deciziile Balantelor in privinta finantelor, par a nu avea noima pentru un ochi detasat, iar conflictele cu membrii familiei par a duce la concluzia ca acestia s-au instrainat…

In ceea ce priveste profesia, Balantele chiar trebuie sa reflecteze serios la optiunile aparute in viata lor, sa-si pastreze calmul, sa nu-si piarda simtul realitatii si atunci cand anumite obstacole tehnice vor aparea, sa nu ridice mainile sus. A lasa la voia intamplarii anumite probleme, NU este o optiune.

A treia etapa incepe in iunie 2014 si va fi un fel de campionat mondial pentru acesti nativi. Pana la inceputul lunii octombrie, momente de neuitat si evenimente cruciale se vor ingramadi in agenda Balantelor si cu siguranta, multe dintre ele vor deveni amintiri frumoase de depanat la gura sobei. In afaceri, la serviciu, totul se va transforma in profit. Realizarile din aceasta perioada le vor rade in nas persoanelor apropiate care nu au crezut in flerul Balantelor de la inceputul anului. Si poate ca Balantele s-ar fi bucurat din toata inima alaturi de cei dragi daca umbra dezamagirii nu le-ar trece mereu prin fata. Cu siguranta, nativii acestei zodii, vor lua hotarari decisive in acest sector de viata si deciziile ( deloc la indemana) vor deveni realitati… A se vedea sfarsitul lui septembrie! Va fi notabil !!!

Octombrie, noiembrie si decembrie vor aduce armonia si echilibrul atat de mult dorit de Balante,  iar pe cerul lor astral nu se va deplasa nici un nor. Lucrurile par a merge de minune la munca si acasa, insa mici intepaturi si umbre de intrebari isi vor face loc in sectorul sanatatii. Este timpul sa raspundeti tuturor intrebarilor, drumuri multiple reusind sa puna in cutia de scrisori a vietii lor rezultatul dorit.






Niciun comentariu:

Un produs Blogger.