Horoscop 2014




Sagetator

In 2014, atat de multe daruri ii asteapta pe Sagetatori incat ar fi o rusine pentru ei sa nu profite de acest cadou astral. Energiile celor doi astri benefici, Jupiter si Venus, fac front comun si ii vor bombarda din toate partile cu vesti bune. Mai reticente par a fi in domeniul sanatatii dar nimic care sa-i faca sa intre in panica. In timp ce acesti astri se intrec in energiile pozitive, Mercur nu pare prea incantat de aceasta veselie create de Jupiter si Venus si de multe ori va incerca sa strice distractia…
Tinand cont de aspectele astrale, 2014 poate impartit in trei perioade importante.

Prima va incepe in ianuarie si va dura cu aproximatie pana spre mijlocul lunii martie. In aceasta perioada, Sagetatorii ar fi bine sa stea departe de hotarari majore si miscari de anvergura in viata lor. Nu este intelept sa se arunce pe campul de bataie fara a cunoaste tactica si capacitatea de lupta a adversarului. Vor castiga mai tarziu cand Jupiter si Venus ii vor invalui cu un scut protector. Rabdare, rabdare va fi cuvantul cheie in aceasta perioada!! Aceasta strategie va trebui folosita nu numai in sectorul profesional ci si in cel al relatiilor. Cei singuri vor constata o schimbare de atitudine ( in sens pozitiv) a celor din jur, schimbare care va avea un crescendo vizibil cu fiecare zi. Unii vor profita de aceasta popularitate, altii dimpotriva se vor focusa pe proiectele de indeplinit si nu putini vor fi cei care dintr-o gluma sau nu, isi vor gasi perechea. Astrele nu se vor impotriva niciuneia dintre aceste variante. Important este sa nu se grabeasca, rabdarea si moderatia sa le fie lege.

Cea de-a 2 perioada importanta a anului 2014 va incepe odata cu primavara si va dura pana la sfarsitul verii. Este perioada cea mai norocoasa si plina de realizari. Acesta este momentul astral al Sagetatorilor. Imbunatatiri si cresteri in mai toate domeniile de viata. Profesional, toate vor merge conform planului si daca Sagetatorii simt ca ceva poate avea tendinta de slabiciune, sa nu intre in panica. Reactia imediata va inchide din fasa orice abatere de la planul initial.
Relatia cu cei dragi va cunoaste moment de fericire, vechile certuri devin istorie si toate neintelegerile se vor rezolva. Abordarea directa, cuvintele spuse din inima si fara teama ii vor indrepta pe Sagetatori spre ceea ce si-au dorit intotdeauna; linistea sufleteasca. Ca dovada va fi luna august! Insa nu va opriti! Continuati in acest ritm si va veti bucura din plin de rezultatul actiunilor voastre !!!

Toamna lui 2014 este un timp al relaxarii, un timp pe care Sagetatorii il merita din plin. Singurul meu sfat este ca in domeniul financiar sa fie lacomi, nu trebuie sa reinvesteasca in speranta unui castig si mai mare altfel o criza financiara importanta le va distruge munca de pana acum…Un comportament prevazator le va garanta castiguri suplimentare si perspective promitatoare. Si toate acestea pana va veni iarna lui 2014!!!! Caldura si respectul celor din jur ii va inconjura si o perioada de calm le va influenta intregul comportament.
Mici semne de alarma vor veni din sectorul sanatatii. Raceli aparent minore se pot croniciza ( septembrie 2014) sau  raniri accidentale pot evolua in boli neasteptate. Mai multa atentie si grija ii pot scuti pe Sagetatori de multe batai de cap… Daruiti-va mai mult timp liber, timp pentru relaxare si bucurati-va de ceea ce ati realizat pana acum. Pentru ca nu va fi putin!!!    







Niciun comentariu:

Un produs Blogger.