Horoscop 2014




Capricorn

Despre Capricorni nu s-ar putea spune ca vor avea un an prea usor … Piedici si amanari vor putea aparea in orice sfera de activitate si cam toate planurile lor vor trebui lasate pentru o alta data mult mai favorabila. In ciuda acestor neplaceri, Capricornii trebuie sa tina minte ca toate obstacolele vor fi trecute si cel putin trei planete vor pune umarul : Soarele, Marte si Saturn. Nu vor fi niciodata descoperiti cu ajutorul acestor astre si chiar daca Jupiter si Luna se vor rascula impotriva lor cand si cand, Capricornii trebuie sa-si insuseasca lectiile date si vor trece mai departe spre in viitor apropiat extrem de placut. 2014, pentru finii observatori precum Capricornii se va divide in mod natural in 5 faze.

Prima faza: inceputul lunii ianuarie – sfarsitul lui februarie 2014. Multe dintre planurile Capricornilor vor fi date peste cap, schimbari importante se produc intr-un anumit sector de viata ( in functie de ascendent schimbarile pot fi in domeniul carierei, relatiilor, banilor, etc), si cu cat se vor apropia de luna februarie aceste schimbari vor fi din ce in ce mai vizibile. Daca vom avea de-a face cu Capricorni iresponsabili sau delasatori, nu este greu sa spun ca aceasta perioada va fi una la limita. Daca as compara cu ceva ar fi: un drum greu de strabatut fara ca macar sa stii ce se afla la capatul acestuia. Pentru Capricornii bataiosi ( si sunt destui), astrele le vor fi aproape si indiferent de vremurile din aceasta perioada vor razbate. Mai siguri, mai experimentati si mai pregatiti pentru viata ca oricand!
Profesional vor avea de suferit de pe urma unui partener/coleg necinstit si afacerea sau job-ul le vor fi afectate. Relational, se pot isca discutii intre familia apropiata si cel/cea drag/a. Cu diplomatie, Capricornii ar putea descoperi din timp motivele acestor neintelegeri pentru a neutraliza orice conflict. Atentie la sanatate, stresul ar putea fi un factor declansator pentru anumite probleme de sanatate.

A 2-a faza va incepe in primavara (martie) si va dura pana spre sfarsitul lunii aprilie 2014. Lucrurile incep sa se mai imbunatateasca pentru Capricorni, mai ales ca Soarele si Marte incep sa-si inteteasca energiile pozitive, dar inca nu trebuie sa rasufle usurati. Multi dintre ei pot intampina doua,trei probleme in activititate si neglijenta, lenea sau delasarea pot fi motivele acestora. Cei cu afaceri proprii ar trebui sa-si supravegheze afacerea indeaproape iar cei angajati sa fie atenti la cei din jurul lor. Se poate pune problema concedierii sau disponibilizarii in aceasta perioada. Desprindeti-va de trecut si fixati-va in minte ca: atunci cand se termina ceva este pentru ca urmeaza un nou inceput. Un inceput mai bun cu oameni noi de cunoscut, iubit si/sau inteles…

A 3-a perioada ( mai – august 2014) este una sacaitoare in privinta sanatatii. Numeroase obstacole de trecut in aceasta privinta dar Capricornii au macar satisfactia ca in sectorul profesional si sentimental totul este OK. Pentru dragii de ei, aceasta perioada se va dovedi o oaza de liniste, calm si stabilitate

A 4-a perioada (septembrie – 15 noiembrie) aduce Capricornilor o stare de bine generala. In schimb problemele de sanatate vor fi inlocuite cu probleme profesionale. Mai mari sau mai mici in functie de pozitia in societate, acestea se pot acutiza pe zi ce trece. Panica instalata acum, nu va face decat sa influenteze deciziile luate si urmarile se vor dovedi unele nu prea fericite. Probleme in sectorul financiar.

A 5-a perioada ( 15 noiembrie- sfarsitul anului 2014) aduce SANSA nemaivisata de Capricorni. Noi oportunitati in domeniul profesional, oportunitati de care Capricornii vor sti sa profite si pentru cei care credeau ca sunt “ out of business”… surpriza!!! Capricornii revin in lumina reflectoarelor. Grija la sanatate,  justitie si onoare !!!






Niciun comentariu:

Un produs Blogger.