Horoscop 2014



Varsator


In 2014 chiar daca astrele le sunt favorabile, multi Varsatori vor trebui sa munceasca din greu pentru a le castiga bunavointa. Nu va imaginati ca va trebui sa faceti eforturi demne de Superman, Sunt suficiente determinarea si urmarirea unui plan bazat pe realitatea din teren!!! Saturn , guvernatorul traditional al Varsatorului si Mercur vor face o buna echipa si le vor trimite constant sprijinul lor. De cealalta parte, se vor situa Soarele si Marte care se vor intrece in a trimite sageti veninoase catre mai multe sectoare de viata dar , din fericire, marea majoritate a norului negativ va fi anihilat de Saturn si Mercur. Putinul care va ramane din aceste energii negative va fi suficient pentru a le da dureri de cap Varsatorilor dar pana la sfarsit, 2014 se va dovedi unul norocos si plin de succes. Pentru un studiu amanuntit, 2014 trebuie impartit in 3 perioade.

Logic, prima etapa va incepe in ianuarie si va dura pana la sfarsitul primaverii. Aceste 6 luni se vor dovedi cele mai bune , succesul si sansa fiind de partea Varsatorilor. Spre sfarsitul lunii februarie, multi Varsatori isi vor face planuri de inceperea unei afaceri sau de dezvoltarea uneia deja existente. Ceva nopti de gandire, documente de studiat si multe sfori de tras…Mijlocul primaverii le va aduce in mod neasteptat, o sansa de nerefuzat si daca Varsatorii vor sti sa profite si sa-si asume implinirea unui proiect, NOROCUL va fi de partea lor. Relatiile sentimentale, cu familia si prietenii sunt deasemenea bine aspectate daca vor sti sa inchida ochii la vechile animozitati si resentimente.

A 2-a perioada (iunie-octombrie 2014) va fi complet diferita de prima. Marte se schimba la 180° si echilibrul pastrat pana acum se va strica. Energia negativa venita dinspre acest astru va dezechilibra mai multe sectoare de viata printre care cel profesional. Cei angajati vor resimti o scadere a veniturilor, schimbari administrative sau trecerea pe un post inferior. Aceasta se va intampla pe nepregatite si nedreptatea resimtita de Varsatori va fi destul de puternica. Pentru a trece mai usor prin aceasta experienta ar fi bine ca toti Varsatorii, incepand cu luna iunie 2014, sa rezolve orice problema cat de marunta la locul de munca si sa evite orice incercare de a barfi situatia existenta. Varsatorilor cu propria afacere le va fi oarecum mai usor, dat fiind faptul ca nu pot da vina pe insuccesul unui proiect decat pe propriile decizii. Probleme de sanatate pot aparea in aceasta perioada si pentru a contracara cat de putin acest lucru, Varsatorii ar trebui sa-si intareasca sistemul imunitar.

A 3-a perioada ( sf. octombrie – decembrie 2014) este perioada cand Varsatorii incep sa-si recucereasca pozitia pierduta si lucrurile par sa revina la normal pana spre mijlocul lunii noiembrie. Micile probleme aparute spre sf. verii par a se rezolva si cu cei dragi, Varsatorii incepand sa capete incredere in sentimentele celor din jur.
Varsatorii singuri isi vor intalni cu siguranta jumatatea spre sfarsitul anului 2014,  si, surprinzator pentru multi, zvon de nunta pentru anul urmator!!!  






Niciun comentariu:

Un produs Blogger.