Horoscop 2014




Pesti

Pentru Pesti, 2014 nu este un an plin de stralucire dar nici unul neplacut. Din armata astrelor binevoitoare lor, se vor detasa Venus si cand si cand, Jupiter. Intentii rauvoitoare va avea doar Mercur dar chiar si asa, Pestii vor avea suficiente oportunitati si un fel de a aluneca printre obstacole demn de un magician. Relatiile cu prietenii si familia vor fi extrem de calduroase si acelasi lucru si in privinta relatiei cu persoana draga.  In cinci perioade importante se va divide 2014 si fiecare va fi unica si plina de informatii.

Prima etapa ( ianuarie- 10 martie 2014) le va da Pestilor emotii in privinta locului de munca. Pot aparea discutii cu persoane din conducere si escaladate vor avea ca rezultat demisii sau concedieri. Daca Pestii nu doresc sa-si piarda job-ul trebuie sa-si impuna calm si rabdare si doar daca comportamentul sefului devine inacceptabil sa actioneze in consecinta. Nici colegii de munca nu par a fi prea binevoitori in aceasta perioada, de aceea Pestii sa stea tacuti, sa para ocupati tot timpul,sa asculte si sa observe. Informatiile aflate acum le vor fi de un real folos in viitorul apropiat ( cine stie ce pot afla de la o persoana foarte suparata) si folosite cu intelepciune pot deveni arma lor secreta.
Viata personala incepe cu dreptul si in afara de micile griji cotidiene, niciun nor nu apare pe cerul relatiilor cu familia sau parterul/a de viata. In privinta sanatatii, totul este normal si in afara de mici raceli, nimic nu va interveni in acest sector de viata.

A 2-a perioada ( 15 martie- mai 2014) incepe sa clarifice si sa imbunatateasca sectorul profesional dar nu intr-atat incat Pestii sa rasufle usurati. Un plus va veni din partea management-ul care pare sa nu mai aiba nimic de reprosat acestor nativi. Cei care au propria afacere sunt inca incercati dar vestea buna este ca sunt inca in carti. Atentia si urmarirea evenimentelor din jurul lor este cea mai buna cale de supravietuire. Pentru moment!!!
Sanatatea nu le joaca feste in aceasta perioada iar in privinta relatiilor, Pestii trebuie sa stie ca multi dintre ei pot experimenta despartiri amiabile iar altii pot trece la un alt nivel al relatiei.

A 3-a perioada (iunie-septembrie 2014) nu va fi una placuta pentru nativii acestei zodii. Munca si sanatatea le vor fi afectate. Vestea buna este ca relatiile cu familia si partenerul de viata decurg normal. Posibila calatorie avand ca scop imbunatatirea sanatatii ar putea sa ajute Pestii sa evite anumite probleme de la locul de munca. Pestii sa nu minimalizeze succesul si realizarile din sectorul sentimental chiar daca profesional vor trebui sa mearga pe varfuri. Eforturi in a obtine concediul sau zile libere in aceasta perioada.

A 4-a perioada si cea mai scurta ( octombrie 2014) este perioada cand problemele de service vor fi inlocuite cu cele personale. Ceva important se va intampla la inceputul acestei luni care le va schimba destinul relatiei cu partenerul/a. Imposibil de prevazut ce se va intampla dar o persoana atentionata este mult mai pregatita!! Din fericire , profesional totul este intrat pe un fagas armonios.
Ultima faza ( noiembrie-decembrie 2014) va fi poate cea mai buna din acest an. Incet, incet echilibrul se va instala in viata Pestilor si chiar daca vor trebui sa lupte pentru fericirea lor, la sfarsitul anului vor putea spune: Am reusit!!!






Niciun comentariu:

Un produs Blogger.