Horoscop 2014





Rac

Multumita aspectelor planetare din acest an, Racii vor avea un an aproape lipsit de griji. Luna va fi mereu de partea lor si va trimite raze protectoare tuturor nativilor,  adaugam si bataiosul Marte ( in mod obisnuit nefiind un fan al Racilor), apoi Venus, Jupiter si Saturn si vom obtine un an nou cu patru etape de parcurs. Patru etape spre stabilitate, cu piedici, cu zambete, plansete de bucurie,temeri dar mai ales incredere.

Prima etapa-primele luni ale anului ( ianuarie-jumatatea lui aprilie) unde avem Racii castigatori in cursa pentru realizarea planurilor propuse. Aceasta prima etapa a anului poate fi pentru Raci una dintre cele mai benefice perioade: profesional totul merge ceas (intarzierile de cateva secunde nu conteaza), sanatatea se va imbunatati iar sentimental, numai de bine…

A doua etapa isi va face debutul in luna mai - 13 iunie 2014. Aici incep sa apara obstacolele si intarzierile. Energia Racilor va da semne de slabiciune, Venus va incepe sa se tina de sotii si viata de cuplu va rezona neplacut cu acest astru. Mai multa atentie la indiciile aparute in aceasta perioada pentru ca multe probleme minore se pot acutiza si nu vor fi simplu de rezolvat! Profesional va interveni o stare de neliniste si factorul uman va fi cea mai neplacuta variabila. Fiti diplomat cu colegii si partenerii de afaceri, cu prietenii si cei dragi. Ar fi pacat sa pierdeti proiecte importante doar pentru ca aveti o zi proasta…

Din fericire, aceasta perioada nu tocmai placuta nu va dura mult. Incepand cu sfarsitul lunii iunie – sfarsitul lui august 2014, Luna, protectoarea Racilor, nu va mai sta in umbra. Va incepe batalia pentru protejatii ei si ii va alimenta cu energie , entuziasm si incredere in toate proiectele incepute, derulate sau initiate in aceasta perioada. Siguranta de sine isi va face simtita prezenta in comportamentul Racilor si nu putini vor fi cei care se pot rani fizic sau moral din graba, neatentie, exces de entuziasm, bravura inconstienta sau…pur ghinion.

A patra si ultima etapa a Racilor din acest nou an debuteaza cu o neintelegere a astrelor, Jupiter va duce o batalie cu Saturn ( septembrie – jum.noiembrie 2014) unde pare ca Jupiter are mai multi sorti de izbanda cu efecte neplacute in viata amoroasa. Relatiile noi-noute si cele cu o vechime de 2-3 ani vor fi cele mai afectate. Sanatatea va fi si ea prost aspectata, stresul resimtit fiind cauza  multor probleme de sanatate. Din fericire, incepand cu sfarsitul lunii noiembrie 2014 , totul incepe sa se echilibreze, Racii incep sa simta din plin o stabilitatea emotionala si profesionala pe deplin meritata si dorinta cea mai cea, dorinta dorintelor, pe care nici ei nu mai credeau ca se va implini, va scoate capul dupa perdea si…isi va face anuntata prezenta in miraculosul ( pentru Raci) 2015.
Sa va bucurati de implinirea ei impreuna cu toti cei care va sunt aproape!





Un comentariu:

Un produs Blogger.